Celal Demirci Başkanımızın deyimiyle barkodlu besleme, tescilli devşirme Fuat Avni, seçime az bir zaman kala yine sandık görevlilerini hedef gösterdi. Türkiye'nin hemen her ilinden sandık kurulunda görev alacak kişilerin listelerini yayımlayarak peşinen bu görevlileri oy hırsızı ilan etti.

Fuat Avni'nin densizliği bir tarafa Türkiye'nin her tarafında görev alacak kişilerin listesi nasıl oluyor da iki seçimdir bu zata ulaşıyor. Fuat Avni kadar listeleri sızdıranlar da suçludur. Devlet, bu hainler için gereğini yapmalıdır.

Belli bir dönemden beri Türkiye gündemini meşgul eden bir twitter şebekesinin susturulamaması da anlaşılır gibi değil. Allah'ın her günü kamuyla dalga geçercesine paylaşımda bulunan bir çeteyi ortaya çıkarmak; vatandaşı bir zulümden devletin boyunun borcu olsa gerektir

Gücünü dışardan alan bu şebeke, Türkiye gündemini anlaşılan bir müddet daha meşgul edecek. Son kullanım tarihleri dolduğunda ise bu sahte kahramanlar, süt dökmüş kediye dönecektir.

Milleti, hırsız ilan ettikçe yaptığınız hırsızlıkların boyutlarını ifşa ediyorsunuz. Bu memlekette sizden daha büyük hırsız mı var? Siz, bir neslin geleceğini çaldınız.

Fuat Avni'yi çaldıkları liste, bilgi ve belgelerle besleyen ihanet şebekesi, artık bu işlerden vaz geçmelidir. Zira hainlerin ulaşacağı bir hedef yoktur. Daha fazla insan, suç ortağı durumuna düşmemelidir.