KEFENİ GİYEREK ÖLÜMÜ (ŞEHADETİ) GÖZE ALIP DÜNYAYA MEYDAN OKUYAN ADAM;
ASLA YALNIZ DEĞİLSİN!


İLMİK İLMİK DOKUYACAĞIZ YENİ BÜYÜK TÜRKİYE'Yİ;
SABIRLA,
ÖZVERİYLE,
İMTİHANLAR KUŞANARAK,
BİRLİKTE YÜRÜYORUZ!

Bugünlerde "Reis"e yönelik itibarsızlaştırma odaklı algı operasyonları artıyor. Havada yeni bir planın devreye sokulacağı kokusu var.

Hedefteki ise, sombol isim Recep Tayyip Erdoğan görünümlü milli irade ve ümmetin dikleşen omuzları/umudu.

Büyük Türkiye'nin dirilip,
"oyunkurucu" hale gelmemesini isteyenler,
"Reis" üzerinden milli irademize yönelik suikast tezgahlıyorlar.
DİKKAT!!!

Yerli ve Millî olan "Reis"i,
hiç bir şekilde yiyemezlerse (ki inşallah yedirmeyeceğiz);
İngiliz planı,
en yakın arkadaşlarını sahaya sürer.
Tabi millet yerse...

* * *

Dikkatinizi çekiyorum;
Derya deniz para babası Arap şeyhleri, paralarını Avrupa ve Amerika’dan çekerek Türkiye’ye yatırmaya devam ediyorlar ve Erdoğan önderliğinde yeni bir dünya düzenine hazırlanıyorlar.

Suud'daki vinç ve izdiham olaylarını bunun üzerinden değerlendirin ve Suriye'yi bunun üzerinden okuyun. Hatta AK Parti içinden bölme harekatı başlatma planlarını da...

Ve eşzamanlı olarak işgalci katil İzrael'in Mescid-i Aksa'ya artan saldırılarının üzerine Reis'in yaptığı açıklama üzerinden verdiği mesajı da: "İsrail bence ateşle oynuyor, yanlış adım atıyor. Bugüne kadar Mescidi Aksa ile ilgili attığı adım, yani bir taraftan zaman, bir taraftan mekân itibarıyla bir bölme harekâtını gerçekleştirmektir ama ne onu, ne onu Allah'ın izniyle gerçekleştiremeyecek. Çünkü buradaki atılan adım karşısında, tabii başta ülkemiz olmak üzere, biz tüm İslam Dünyası olarak bir defa bir dayanışma içerisindeyiz. Bununla ilgili bazı çalışmalar var."

Reis'in, "dünya 'beş'ten büyüktür" derken, aslında ümmetin son kalesini, yeniden kadim medeniyet değerlerimiz üzerine inşa etmeye hazırladığını,
Ümmetin bütün zionist küresel şer odağı'na buradan meydan okuyacağını
ve
bu necib milletin asil ve yiğit çocuklarının adalet ve merhamet eksenli yeni bir çağ açarak Âdil bir dünya kuracağını haykırarak tarihe kayıt düşüyorum.

NE YAPSALAR BOŞ, GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VAR!...

Fi Emanillah