Ulusal ihanetin yansımasıdır yerel siyasetin kuklalarının köşe kapmaca kavgası ve bitmişliğin ifadesidir gizli ihanet ittifakları. 

Siyaseti menfaat kapısına uzanan merdivenler olarak görüp geleceği için milletin geleceği ile oynayanlar, inandıkları yalanları etrafa yayanlardır ve destekçileri ihanet medyasıdır. Gücünü ihanetten alanların kurdukları ittifaklar, ülkemizin etrafını saran hendeklerdir ve hendeklere gömülen terörist zihniyetin tohumlarının filizlenme çabasıdır. İhanet tarlasının teröristik tohumlarını sulayanlar kripto FETÖ bahçıvanlardır. 

Bahçelerde şölen bekleyenler, inkarlarından ötürü gömüldükleri o bahçelerde kurtarıcı bekleyedursun, iblisi kurtuluş umudu sananlar, Amerikan çiftliklerinin domuz çamurunda ihanetten kaleler yapmakla meşguller. 

 Hizmet ettikleri batılı dostlara ve batıl karanlıklara güvenerek Yurtta Hain Cihanda Hain sloganlarıyla köşe bucak ihanet turları atanlar, iktidar olabilmek için el ve etek öpenlerle iktidar hayali kuranlardır. 50 senelik iktidarsızlarla işbirliği yapıp, partileri ve partilileri bölüp parçalayanlar dönen filmlerin gizli başrol oyuncularıdır. 

Siyaseti sahada ve alanda yapacak kadar mert olamayanlar, namerde muhtaç olup düşmana el açan vatan hainleridir. 

Köşelere saklanan yerel hainler, uluslararası baronların emrinde oturtuldukları koltukların hakkını vermek için yollara düşen havaalanı kaçakları ve otoban farelerinin emir erleridir. Koltuklarda oturan kelleler olarak rantsal kaygılar ve ihanet kurgularıyla hareket eden haincikler, yaklaşan seçimle denize sürülecek olan farelerdir. 

Batan Batının malları olarak ucuz ihanet pazarına düşen aciz hainler, kendilerini satın alan efendilerinin izinde ihanet denizinde korkakların ıssız sahiline sürüklendiklerini görmeyecek kadar körler. 

Parçası oldukları ihanet çetesinin emirleri doğrultusunda ülkemizi parçalamaya çalışanlar, boyun eğdikleri efendileri adına yurdumuzda fitne ve fesat yayanlardır. Aynı merkezden yönetilen ihanet nesli, devşirilerek kimlik ve kişilik değişimine uğrayıp bizden gözüküp siyaset ve bürokrasinin her kulvarında günümüzün ihanet aktörleri olarak faaliyet gösteren gizli örgütün üyeleridir. 

Kripto olmanın ilk kuralı olarak aslını ve misyonunu inkar eden kriptolar,inanmadıkları gibi gözükecek kadar kemiksiz oldukları için geceden daha karanlık ve kötüden daha tehlikelidir.

Ne olduğu gibi görünen, ne görüldüğü gibi olan kriptolar; kah mehdilik hayali uğruna sahte fetva veren timsah gözyaşlı din düşmanı, kah ulusalcı maskesi altında ülkemizi bölmeye çalışan vatan haini, kah milliyetçi nutuklar atarken millete ve milliyete düşmanı olarak ısırdığı elmayla kızıl düşler kuran yamuk prenses olarak dolaşır.

Türkiye’de istedikleri adımları atmayı başaramayan batıl baronlar global hedefleri yakalamak için basmak zorunda kaldıkları düğme kafalı siyasi piyonların düğmelerine basarak uyuyan ihanet hücrelerini harekete geçirdi. Tüm mesajları batıda yazılan ihanet senaryosunun paragrafları olan algı operasyonu için sokağa düşen ihanet çetesi içerdeki kargaşa için dışarıdan işaret almış durumda. 

Şarkı bulandırmak için garbı karıştıran batıl, daha önce İspanya’da denemesini yaptıkları referandum modelini şimdi Türkiye üzerine uygulamaya çalışmaktadır. Garbın afakını çelik zırhlı duvar sararken, şarkta Kürt Devleti maskesi altında, Ermeni uzantılı, Yahudi tabanlı, din düşmanı asıllı batıl krallığı kurmak için referandum adımıyla kaos ve savaş çıkarmaya hazırlanmaktalar. Referandum bahanesiyle Türkiye’nin kuşatılmasını, işgalini ve ele geçirilmesini destekleyenler yine kripto hainlerdir ki o hainler Türkiye kuşatılırken düşmana kapıyı içerden açmak için bekleyen işbirlikçilerdir. 

Türkiye’nin füze almasına karşı çıkanlar kuşatma ve işgal sırasında Türkiye’nin direnmemesi için mücadele verenlerdir. 
Aksayan planlarına rağmen vazgeçmedikleri kuşatma hareketinin başarıya ulaşması için öncelikle Amerika’da iktidar değişikliği planlıyor. Amerika’da yaşanacak iktidar değişikliği Doğu’da planlanan iktidar ve harita değişikliklerinin önünü açmak için olmazsa olmaz şart haline geldi. 

FETÖ kriptosu olan her hain aynı zamanda yabancı istihbarat servislerinin Türkiye’deki gözü ve kulağıdır. Tamamen Amerikan güdümüyle batının ve batılın menfaatleri adına çalışan kriptolar ve en az onlar kadar tehlikeli olan sözde dönmeler ile itirafçılar ikili çalışan piyondan başka bir şey değildir. Devletimizin en büyük düşmanı bizi görülen düşmanlar kuşatmaya çalışırken onlarla işbirliği yapan görünmez hainlerdir ki, bu hainler bizden gözüküp bizi yok etmek için vakti gelince hareket edecek olan ihanet hücreleridir. 

Yaşanan tüm bu kuşatma hareketi ve ihanet ittifakından bizleri koruyacak ve kurtaracak olan, Milletimizin sarsılmaz Milli İradesi ve şartlar ne olursa olsun asla değişmeyen İstiklal Aşkıdır. Şehadeti Şerbet bilip İman dolu göğsünü siper eden milletimiz, verdiği mücadele ile sadece kendi istikbali için değil, baskı, zulüm ve katliamlarla yok edilmeye çalışılan tüm milletlerin istikbali için mücadele vermektedir.

Dünya artık kuzey ve güney olarak bölen ekvator çizgisi ile değil, insanlığı bölen doğu ve batılı batıl çizgisi ile ayrılmış durumda. İnsanlık adına bütünlüğü sağlayacak yegane güç, Hak ve Adaletle iyi ve doğrudan yana olarak kötü ve kötülüğe karşı verilen mücadele olacaktır.
Hak ve Adalet güneşi batıdan doğmaya yüz tutmuş, garbın ufkunu İslam’ın aydınlığı sarmıştır….