Memur-Sen olarak, Kazanımlarımıza yeni kazanımlar eklemek için istikrar, siyaseti dizayn etmeye çalışan vesayetçilerin oyunu bozmak için güçlü bir iktidar istiyorduk. 

Çok şükür Allah cc, mazlumların ve Allah'ın dinine yardım edenlerin hürmetine lutfetti.

Şimdi güçlü bir şekilde, cunta ve faiz lobisinin 12 Eylül ve 28 Şubat'ta açtığı yaraların tamamıyla sarılması için Yeni Anayasa istiyoruz.

Hizmet maskeli himmet lobisinin kardeşliğimizi hedef alan planlarını yırtıp atmak için tüm kurumlarda birlik istiyoruz.

17/25 Aralık ve Gezi darbe girişimleri ile 6/8 Ekim olayları bir daha yaşanmasın diye milli iradeye sahip çıktık/çıkmaya devam edeceğiz.

Kardeşliğimizi, birliğimizi terör ve fitne ile hedef alan taşeron örgütleri bitirmek, emperyalist üst akıllarını diz çöktürmek için güçlü Türkiye istedik ve gereğini yaptık.

Nihaî olarak, Suriye ve Mısır halkı özgür olsun, Kudüs kurtulsun, İslam coğrafyasında işgalciler ve diktatörler eliyle sürdürülen katliamlar son bulsun, dünyanın dört bir yanındaki mazlum coğrafyalarda sömürgecilerin hegamonyası son bulsun, mazlumlar insanca yaşasın diye daha adil bir dünya düzeni istiyoruz.

Ve inşallah;
Siyonist emperyalist şer odaklarının bütün tuzakları boşa çıkacak, İnsanlığın adalet ve merhamet üzerine kadim değerlerimizle yeniden inşâsı için çalışan, derviş ruhlu yiğitler, Âdil yeni bir dünya kuracak...