KAOS…
“Devlet’in Bahçesinde şölen dediği ülkü tarlasındaki talandır,
Bahar dedikleri vatansever çiçeklerin batıl hasatıdır,
Kaos rüzgarlarından medet umanlar, İhanet meyvesindeki aç elma kurtlardır….”

Kuşatma daralıyor gün be gün, ve beter bir öncekinden her yeni gün. İhanetleri her defasında milletin azmi ve iradesine çarpan hain cephesi şimdi yeni bir kurgu ve şantaj ile iş başında. 

Kriptolar çetesi vatan evlatlarını acımasızca katlederken, hainler yeni kurguları için satılmış korkaklardan oluşan bir oluşum içinde. 
Türkiye’nin siyasi geçmişinin karanlık perdesinin kiralık piyonları bugün “Truva Partisi” çatısı altında toplanıyor. Yurtta Sulh çetesi, aldıkları talimat ile yeniden harekete geçti. O elmada ki ilk ısırıktan beri kötülüğe hizmet eden şirk ehli ile işbirliği yapan elma kurtları, kızıl hayaller ile Anadolu topraklarını yine kan kırmızı düşmanlıklara sürüklemek için sokağa indi. 

Tek dişi kalmış batılın temsilcisi İngiltere ve Almanya’daki dişi iktidarları Amerika’da iktidar değişikliği izleyecek yakın zamanda. Trump başkan seçildi, başkan olamayacak ve Trump başkanlıktan malulen emekli edilecek, tabi iktidar gülleri yeterince uzun yaşarsa. Trump Kore ile giriştiği kayıkçı kavgasında, domuzlar burnu körfezini tadan J. F. Keneddy ile aynı sonu yaşayacak. Ülkemizde ise planlanan siyasi darbe girişimi ile iktidarı ele geçirmek için kripto enkazlardan bir siyasi erozyon yaratmaya kalkıp seçim atmosferine yeltenenler bir kez daha hüsrana uğrayacaklar. Yargılanmayı bekleyen kriptoların çaresizliklerinin bedeli olacak istifa rüzgarları son kaosun habercisidir.  Ekonomiye saldırı, istikrara darbe ve toplumsal barışa sabotaj yaparak istedikleri kaosa ulaşıp bir ülkenin geleceğine suikast planlayanlar bir kez daha milli iradenin gücü karşısında yenik düşecekler. 

Elma kurduna bağlı hareket eden kriptolar, uluslararası desteği almış olan batının ve batılın son maşası haline gelmiş sönük Davut yıldızının yeniden parlamasını beklemekte sabırsızlıkla. 

Siyonizm elçileri haline gelmiş siyasi hainlerin ve onlara algı desteği veren medya piyonlarının yeni kurgusu içinde yer alan kaotik sınır çeperi ile kuşatılmış Türkiye’nin siyasi kriz, ekonomik bunalım ve yeniden tırmandırılmaya çalışan terör eylemleriyle zayıflatılarak seçim atmosferine sokulmaya çalışılıyor.  
Son genel seçimlerde HDP ile ittifaka girip teröre bel bağlayan ana muhalefet bu defa kriptolardan medet umuyor. Ana muhalefetin ön seçimleri kaldırma kararının ardında FETÖ kriptolarını sorunsuz şekilde listeye alarak FETÖRİST oylara ev sahipliği hesabı yatmaktadır. MHP yi parçalamayı hedefleyen Yurtta Sulh komitesinin elma kurtları ve kripto FETÖ teröristlerine Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği ve Vekillik listelerinde yer açmayı planlayan ana muhalefet KAOS hesaplarıyla ülkemizi karanlığa sürükleme hesapları yazıyor. Kaos için bir zamanların akademisyen tuzağının yerine geliştirilmeye çalışılan danışman tuzakları da bertaraf edilecektir elbet. 

Dahili hainlerin kaos harekatını dışarıdan desteklemek için sınır ve sinir uçlarımızı zorlayıp sabrımızı ölçmeye kalkan “Mossad Barzani” yapısı sonunda hak ettiği cezayı bir Osmanlı Tokatı misali ensesinde hissedecektir. Barzani eliyle Ortadoğu’da kurgulananlar Kuzey Irak ve Suriye’nin kuzeyi ile ilgili sorun değil, Türkiye’nin güney ve güneydoğu sınırı sorunu değildir. Türkiye sınır içinde barışı ve huzuru sağlamak için tüm güney sınırının güneyini kontrol altına almak zorundadır. 

Amerika gölgesinde şımarıp bölgesinde devletçilik oynayan Barzani ve PYD güçleri bir dahaki adımda karışacak olan İran’a eylemlerini taşıyacaktır. Siyonizmin kalesi İran ve İsrail arasında çıkarılacak olan suni kargaşa hattıyla tüm Ortadoğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor. Türkiye’yi kuşatma harekatı olarak görülen girişimler bir sonraki adımda Sudi Arabistan’da kutsal topraklara sıçrayarak genişletilmek istenecektir. Türkiye’nin kuşatılması planının adımları olan kargaşa ve kaos hattı, Türkiye müttefiklerini de kapsayacak şekilde genişletilerek Türkiye’nin yanlızlaştırılmasını amaçlamaktadır. 

Kriptolar, pişman olduğunu söyleyip ikili oynayan FETÖ itirafçıları,  bölücü terörden medet uman ana muhalefet, hain kadrolarla bir araya gelip ihanet partisi kurmaya çalışan elma kurtları ve tabiki derin dünya devletinin yerel uzantıları bir kez daha harekete geçecektir. Sonucu belirleyen ise Milletimizin İradesi ve gücünü imandan alan esaret bilmeyen istiklal aşkı olacaktır.