MEB bütçe plan ve bütçe komisyonunda 5 Kasım'da görüşülecek. MEB bütçesi komisyon görüşmelerinde 2021 yılı için yapılacak olan öğretmen atamalarının da belli olacağı tahmin ediliyor.  Diğer yandan osyal medya üzerinden 60 bin öğretmen ataması isteyen adaylar Türkiye gündeminde 1. sıraya yerleştiler. Bununla birlikte atamaları araştırmaya başlayanlar ise kaç öğretmen ataması olacak, kaç kişi alacaklar, hangi alandan alacaklar, kaç bin atama olacak, öğretmen ataması ne zaman olacak, tarih verildi mi gibi araştırmalar yapmaya başladılar... İşte tüm detaylar...

Öğretmen adayları sosyal medya yine atama isteyerek gündeme girmeyi başardılar. Sosyal medya üzerinden 60 bin öğretmen ataması isteyen adaylar Türkiye gündeminde 1. sıraya yerleştiler. 

Bununla birlikte atamaları araştırmaya başlayanlar ise kaç öğretmen ataması olacak, kaç kişi alacaklar? gibi araştırmalar yapmaya başladılar..

1 saat içinde 70 bin tweet atarak Türkiye gündemine girmeyi başardılar ve 1. sırayı aldılar.

Bakanı ve MEB'i etiketleyen öğretmen adayları seslerini duyurmak için tweet atmaya devam ederek atama istedikleri alanları da yazdılar.

Henüz ise resmi bir açıklama gelmedi

5 Kasım tarihinde 2021 yılı için planlanan öğretmen atamaları sayısının netleşeceğini düşünüyoruz. 

MEB PERSONEL