MEB-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün atama bekleyen öğretmenlerle görüştü. Bakan Ziya Selçuk "ek atama olacak mı" sorusunu cevapladı. İşte Bakan Ziya Selçuk'un atama bekleyen öğretmenlerle görüşmesi ve ek atama olacak mı sorusuna verdiği cevap mebpersonel.com farkıyla...

Bugün Kahramanmaraş'ta atama bekleyen bir grup öğretmen Bakan Ziya Selçuk ile görüştü. Görüşmede öğretmenlerle samimi bir ortamda sohbet eden Ziya Selçuk, öğretmenlerin taleplerini dinledi. Talepleri için uğraştıklarını belirten Bakan Selçuk, ek atama sorusuna şu cevabı verdi.

Atama bekleyen bir öğretmen adayı "Sn Bakanımız 20 bin atama beklentilerin altında kaldı ek atama istiyoruz ek atama olacak mıdır? diye soru yöneltti...

Bakan Ziya Selçuk öğretmenlerin bu talebini haklı bularak destek olduğunu belirterek "İnşallah olacak" cevabını verdi. Bu cevap bile öğretmenlerin umutlanmasına yetti. 

Öğretmenlerin ek atama talepleri için Bakan Ziya Selçuk da büyük mücadele veriyor. Atamanın 20 bin olarak açıklanması tamamen mali durumlarla ilgilidir. Temennimiz ek atamanın olacağı yönündedir..