Atama bekleyen engelli öğretmenlerin talepleri şu şekilde;

Engelli öğretmenler ŞUBAT 2021 atamasında 500 kişilik kontenjanla mağdur edildi. Engelli öğretmen branş kontenjanlarında bayağı azalma oldu. Geriye kalan 2511 engelli öğretmen Haziran ataması için kolları sıvadı. Öncelikle Ankara'ya giderek Meb Personel Genel Müdürü Sayın Ömer İnan ve Meb Personel Genel Müdürlüğü Öğretmen Atama Daire Başkanı Sayın Yakup Demir ile görüştüler. Engelli öğretmenler olarak geriye kalan 2511 engelli öğretmenin Haziran da atama taleplerini ilettiler.

Twit etkinliklerine tam hız devam ediliyorlar

Pazar günü EngelliBalGbi ÖğrtmnOlr tag'ı ile başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'Dan atama talep ettiler. Ayrıca Devlet Bahçeli'ye de mektup yazarak engelli öğretmenlerin talep ve beklentilerini ilettiler. Kendilerinden engelli öğretmenler olarak yardım bekleyip seslerinin duyurulmasını istiyorlar.  

Engelli öğretmenler toplumda  artık silik karakter olarak görünmek istemiyorlar. Kendilerine sahip çıkılmasını ve Haziran ayında güzel bir alım müjdesi bekliyorlar. Geriye kalan atama bekleyen Engelli öğretmenler artık mesleğine ve öğrencilerine kavuşsunlar. Toplum olarak artık ötekeliştirilmek istemiyorlar. Engelli öğretmenlere lütfen sahip çıkalım.

Sayın Ajans kamu haber, bizler 2511 engelli öğretmen adayı olarak Şubatta 500 engelli öğretmen kontenjan verilmesi nedeniyle çoğumuz açıkta kaldık, Haziran ayında ise engelli öğretmen ataması olmayacağını haberi aldık geride kalan 2511 Engelli öğretmen adayı olarak elimizde imkanlarla sesimizi duyurmak için çabalıyoruz.  Bunun için Sayın Ömer inan ve Sayın Yakup Demir ile görustuk, Sayın Emine Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli'ye Mektup yolladik, tweter  ve cimer etkinlikleriyle her hafta gündemde olmaya çalışıyoruz.

Sizden ricamız sesimiz olmanız 2511 engelli öğretmenin hayata tutunmasını sağlamanız siz de bize yardımcı olmak istiyorsanız bizim haberimizi yayınlar mısınız. 

Ajans Kamu ailesi olarak atama bekleyen 2511 engelli öğretmen'in talep ve beklentilerini kendi anlatımlarıyla habere taşıdık. Yetkililerin ve devlet büyüklerimizin takdiri dahilinde talep ve beklentilerini karşılanmasını ümit ediyoruz. 

Ajans Kamu olarak tüm kamu çalışanların yanında yer almaya devam ediyor, onların sesi olmaya gayret gösteriyoruz.

BİZİ TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ