18 Mart Öğretmen Atamaları Kararnameleri Bu Tarihte Gönderilecek. Genel Müdürden müjde!

18 Mart Öğretmen Atamaları Kararnameleri Bu Tarihte Gönderilecek. 18 Mart'ta ataması yapılan öğretmen adaylarına büyük müjdeler MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu tarafından 2 gün önce canlı yayında verildi. Genel Müdür Hamza Aydoğdu, 18 Mart'ta ataması yapılan kararnameler gönderilmediği için göreve başlatılamayan bir sözleşmeli öğretmenin davetini kırmayarak evine misafir oldu. Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu da o davete katılanlar arasındaydı. İftar davetinin ardından kararname bekleyen öğretmenlere müjdeli haberi vermek için Hamza Aydoğdu bir canlı yayın açtı. 



18 Mart'ta ataması yapılan koronavirüsten dolayı okullarda yüz yüze eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmesinden dolayı göreve başlatılamayan öğretmenlerle canlı yayın gerçekleştiren Hamza Aydoğdu öğretmenlerin sorularını cevapladı. Öğretmenlere aylardır merakla beklediği müjdeli haberi de yine canlı yayında veren Hamza Aydoğdu şunları söyledi:

Kararname bekleyen öğretmenlerle ilgili  Hamza Aydoğdu şu cevabı verdi: Kısa vadede bir çalışma var.

Bugün 18 Mart'ta ataması yapılan sözleşmeli  öğretmenler sosyal medyada bir bilgi paylaştı o bilgiye göre öğretmen atamaları kararnameleri 8 Haziran'da gönderilecek. Bu bilginin kaynağı da yine Genel Müdür. Kararname bekleyen bir sözleşmeli öğretmenin  "8 Haziran da mı kararnameler gönderilecek?" sorusuna

Hamza Aydoğdu şu cevabı verdi: Çalışma talimatı aldık. İnş.