Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın 15 Bin Öğretmen Atama Müjdesi sonrası sevinen atama bekleyen öğretmenlerin sevinci Bakanlığın karma atama kararı açıklaması ile hüzne dönüştü.

2020 KPSS puanına göre aylarıdır mücadele veren veren ek 40 bin atama isteyen öğretmenler 15 bin öğretmen atamasının KPSS 2020 puanına göre yapılmasını bekliyordu çünkü daha 2021 KPSS sonuçları açıklanmamıştı.

MEB'in geçen yıl yapmış olduğu değişiklik ile karma atama olayını sonlandırmıştı.

MEB tarafından yapılan açıklamada ise KPSS 2020 ve KPSS 2021 puanlarına göre atama yapılacağı açıklaması sonrası atama bekleyen öğretmenler Bakan Mahmut Özer'i istifaya davet ederek Türkiye gündemine 1.sıradan yer bulmuştu.


 
Sonuç olarak MEB tarafından alınan bu karar değişmediği sürece daha çok tartışılacağa benziyor .

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ,aldıkları bu kararı gözden geçirip 15 bin atamayı Kpss 2020 puanına göre yapılmasını sağlayıp 2021 KPSS Puanına görevde en az 40 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklayarak atama bekleyen öğretmenleri sevindirmelidir.

Ajanskamu İnstagram ve Twitter hesabını anında Öğretmen atamalarına dair bilgilerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

AJANSKAMU İNSTAGRAM HESABINI TAKİP ETMEK İÇİN Tıklayınız .

Öğretmenlerimizin BulunduğuTelegram Kanalımıza Katılmak İçin Tıklayınız