Ajanskamu - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez teşkilatında çalışanlar risk altında .

Bakan Ziya Selçuk’un bulunduğu katta görev yapan kapıdaki güvenlik personellerinin bile maskesi yok.

Temizlik personeli ve ara elamanların maske ve eldivenleri , hijyen malzemesi bile bulunmuyor .

Bakanlık Merkez teşkilatında görev yapan şoför, güvenlik görevlisi , temizlik personeli ve çalışanların hiçbirine maske , eldiven , hijyen malzemesi verilmedi .

Bunun yanında yine Bakanlık merkez teşkilatında görev yapan memur ve yöneticiler de risk altında .

Çünkü hiçbirisinin odası dezenfekte edilmedi . Odalarına dezenfekte malzemesi konulmadı .

Milli Eğitim Bakanlığında bu malzemelerin temini ve dağıtılması , güvenlik önlemlerinin alınması Destek Hizmetleri Genel müdürünün görevi , bu birimin bağlı olduğu Bakan Yardımcısı ise Reha DENEMEÇ .

Reha DENEMEÇ , Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen ve eğitim kökenli kişilerden hoşlanmıyor , eğitimcileri görevden alıp yerine dışardan mühendisleri ve arkadaşlarını getirdiği için içerde tartışma konusu .

Eğitimcilere değer vermeyen Bakan yardımcısından , onların sağlığını düşünmesi beklenemez !

En azından eğitimci olan Bakan Ziya SELÇUK’un Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatını dezenfekte ettirmesi , çalışan personelin ihtiyaçlarını karşılaması ve değer vermesi bekleniyor .

Milli Eğitim Bakanlığında , Bakanlığı merkez teşkilatında görev yapanlar risk altında , Reha DENEMEÇ’in umrunda bile değil .

Sadece Pictes’te görev yapanlara yakın davranan DENEMEÇ’in , tüm merkez teşkilatının Bakan Yardımcısı olduğunu ona birinin hatırlatması gerekir .

Bu kişi de şüphesiz Bakan Ziya Selçuk’tur.

www.ajanskamu.net