LGS sınavının bitmesi ile birlikte MEB'de hareketlilik başladı. Bakan Yardımcılığı, Genel Müdürlük, Daire Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlerinde değişim için düğmeye basıldığını daha önceki haberlerimizde yazmıştık. Bu süreç Muğla İl Müdürünün görevden alınması , Isparta İl Müdürünün istifası sonrası kısa zaman içerinde değişikliklerin devam edeceğine dair Bakanlık koridorlarında hareketlilik devam ediyor.

Bu değişim çalışmaları öncesinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk , İzmir Milli Eğitim müdürünün görevden alma kararnamesini 2 kez imzaladı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Kahraman İzmir'e gitmek üzere evini bile topladı. Bakan Ziya SELÇUK gelen baskılardan dolayı ,İzmir Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’yi görevden almaya gücü yetmeyince, önce görevden alınması teklif edilen İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'ye ait soruşturma kapatılmıştı.

Bakan Ziya Selçuk imzasıyla İki defa görevden alma kararnamesi imzalanan İzmir İl Müdürü Ömer Yahşi’yi, bu sefer yine Bakan Ziya Selçuk'un imzasıyla İstanbul’a il müdürü yapılması planlanıyor şaka gibi ama gerçek yorum siz değerli ziyaretçilerimizin....

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın ise nerede değerlendirileceğine dair bilgileri ise diğer haberlerimizde bulabileceksiniz.

Kaynak: Meb Personel