Ajanskamu.Net Olarak geçtiğimiz günlerde yayaınladığımız gibi İstanbul'da 3 İle Milli Eğitim Müdürü ahaberimizde de ifade ettiğimiz gibi Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI İl Milli Eğitin Müdürü oldu. 

Sıra diğer ilçe müdürlerinde. 

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hakan CİRİT'ten boşalan Edirne Milli Eğitim Müdürlüğüne Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI atandı.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI İl Milli Eğitim Müdürü Olarak atandı.

ÖNDER ARPACI KİMDİR?

Önder Arpacı 1965 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. Ayrıca Arpacı 1989 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olarak Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Felsefe ve Din Bilimleri (Din Eğitimi) alanında Yüksek Lisans (1992) ve Doktora (1998) yaptı.

Bunun yanı sıra Önder Arpacı 2006 yılında 'Başöğretmen' unvanını aldı. Ayrıca Arpacı, 1989 yılında öğretmenlik mesleğine başlayarak İzmir Halide Edip Adıvar Ortaokulu, Kadıköy Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe Lisesi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi, İstanbul Anadolu Lisesi, Sainte Pulcherie Fransız Lisesinde öğretmenlik yaptı. Ayrıca Önder Arpacı İstanbul Anadolu Lisesi, Moda İlköğretim Okulu ve T.Emlak Bankası Ataşehir İlköğretim Okulu, Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi, Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi’nde yönetici olarak görev yapmıştır