Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, "Eğitim Çalışanlarının merakla beklediği Halkbank A.Ş. ile yürütülen banka maaş promosyonu güncelleme görüşmeleri (bankanın son teklifinde 4550 TL önermesi üzerine) istenen sonuç alınamadığı için Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından tek taraflı feshedildiğini açıkladı.

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, "Eğitim Çalışanlarının merakla beklediği Halkbank A.Ş. ile yürütülen banka maaş promosyonu güncelleme görüşmeleri (bankanın son teklifinde 4550 TL önermesi üzerine) istenen sonucu doğurmamış ve promosyon sözleşmesi Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 20.09.2022 Salı(Bugün) sözleşme ve şartname esasları çerçevesinde tek taraflı olarak feshedilmiştir.

Öncelikle her zamanki gibi eğitim çalışanlarının lehine tavır koyarak sözleşmeyi fesheden Sayın Yasin Tepe müdürümüzün nezdinde tüm milli eğitim müdürlüğü yetkililerine eğitim çalışanları adına teşekkür ediyoruz.

Yapılacak yeni promosyon anlaşması sürecine tüm bankaları davet ediyoruz. "40.000 TL, 50.000 TL ve üzeri verecek bankalar var" dedi.

Gazetememur.com'un  notu: Bir ihalede önemli lan i,haleye katılan bankalar ve bu bankaların verdiği tekliflerdir. Bazı öğretmen arkadaşlarca, başka illerdeki 40 bin TL'lik promosyonlar örnek gösterilerek benzer bir anlaşmaya imza atılması istenmekte olup, bu talepler ancak bu teklifi verecek bankaların olması halinde gerçekleşebilecektir.