Kütüphanede hayat var projesi kapsamında Esenyurt ilçe milli eğitim müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar neticesinde bir okul daha kütüphanesine kavuştu.

 

Sultan Alparslan Ortaokulunda Hayırsever işadamı Bülent Binici’nin katkılarıyla Şehit Jandarma Binbaşı Ümit Çelik’in adının verildiği kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe milli eğitim müdürü Paşali Beşli,İlçede bulunan 15 okula bağışçılara ulaşılarak kütüpane kazandırıldığını,ilçede kütüpanesiz okul kalmayacağını belirterek.Başta hayırsever  işadamı Bülent Binici olmak üzere okul müdürü   Cem Samancı , proje kordünotörü Cem Samancı , proje kordünotörü Narin Uygar ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

 

Kütüphanede Hayat Var projesi kapsamında düzenlenen “Hayalimdeki Kütüphane” yarışmasında yaptığı resimle birinci olan Sultan Alparslan Ortaokulu öğrencisi Havva KAYACI’ya bisiklet hediye eden İlçe milli eğitim müdürü Paşali Beşli daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu sergisine katılarak sergi hakkında öğrencilerden bilgi aldı.