Din Öğretimi Genel Müdürlüğü internet sitesinde haber içeriğinde ve yayınlanan resimlerde okul açılış programında Bakan Mahmut Özer'in olmadığı görülüyor.

Ankara kulislerinde Bakan Özer'in görevden alınacağı konuşulduğu bir dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir okul açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER'in olmayışı kafalar karıştırmaya yetti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu açılış töreninden neden yoktu ? konu ile ilgili sitemize bir açıklama yapılması halinde siz değerli okurlarımıza aktaracağız.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İnternet Sayfasında yer alan o haber

http://dogm.meb.gov.tr/www/cumhurbaskani-erdogan-kocaelindeki-programi-kapsaminda-muzehhibe-fatma-aydin-imam-hatip-ortaokulunun-acilisini-yapti/icerik/1621#gallery-7

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'ndeki Programı Kapsamında, Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nun Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit Millî İrade Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı. Toplu açılış programı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'ndeki programı kapsamında, Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende, hafızlık öğrencileri ilahi seslendirdi.Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dualar yapıldı, dolayısıyla biz şimdi sadece kurdeleyi keseceğiz. Makaslar da bugünün hatırasına bizlerde kalacak. Ya Allah bismillah" ifadelerini kullanarak, öğrencilerle okulun açılış kurdelesini kesti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Proje okulumuz Kocaeli Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Ülkemize hayırlı olsun.