Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un yaş haddinden dolayı emekli olması nedeniyle bugün görevi bırakacak olmasının ardından yerine kimin göreve geleceği merak konusu oldu.  4 isim il müdürlüğü için öne çıkıyor.

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 38 adayın başvurduğu öğrenilirken, 38 isimden 3 ismin ön planda olduğu bu üç isimle görüşmelerin yapıldığı belirtildi. Öte yandan müdürlük görevine aday olmamasına rağmen adaylık için bir diğer sürpriz isminde göreve getirileceği bilgiler arasında yer alıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü için, Denizli İŞKUR Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Turhan Veli Akyol, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Ekici’nin isminin ön planda olduğu belirtilirken bir diğer sürpriz ismin ise adaylık teklifinde bulunulan Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Maarif Müfettişleri Başkanı olarak görev yapmakta iken Milli Eğitim Bakanlığı’na Müfettiş olarak atanan Musa Dinç’in olacağı ön görülüyor.

4 isim dillendirilirken son karar bakanlık tarafından verilecek. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine kimin getirileceği merak edilirken, Musa Dinç’in ismi güçlü adaylardan görülüyor.