"İSTEMİYORUM" DEMİŞTİ Kocaali’de görev yaptığı süre içinde FETÖ Soruşturması kapsamında gözaltına alınan sonrasında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verilen daha sonra da yeniden Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Çuhadar Cuma günü gerçekleştirilen müdür atamaları konusunda da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gündemine gelmedi.

İlçede görev yapmakta zorlanan Çuhadar daha önce gazetemize yaptığı açıklamada “Kocaali’de kalmak istemediğini” söylemişti. Konu ile ilgili Sakarya Milletvekilleri dahil pek çok kişi beyanat vermişti. Ancak aylardan bu yana sürüncemede olan konu ile ilgili bir adım atılmadı.

YENİ ATAMALAR

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün beklediği atamalar sonuçlandı. Buna göre, Adapazarı, Erenler, Arifiye ve Karasu ilçe müdürlüklerinde vekaleten görev yapan müdürler yeni atama kararı ile asaleten atandı. Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Coşkun Bakırtaş, Erenler’e Ayhan Ersoy, Arifiye’ye  Yüksel Dinç ve Karasu’ya Çetin Turhan asaleten atandı.  

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Naci Doyuk, Mehmet Salih Güvendi ve Ergüven Aslan yeni atama kararı ile birlikte asalete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atandı.

Boşta bulunan Müdür Yardımcılığı kadrosuna ise Kocaeli’den Pınar Bulut atandı.   

Sakarya Yenihaber