MEB Taşra Teşkilatında görev yapan; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin bölge hizmetine bağlı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri; her yıl nisan ayı içinde açıklanan yer değişikliği kılavuzu ve ilgili takvimi ne hikmetse mayıs ayı ortası olmasına rağmen hala açıklanmadı. Taşrada görevli il/ilçe Şube Müdürleri ile birlikte; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarını, İlçe Milli Eğitim Müdürlerini de kapsayacak şekilde mevzuatı gereği bölge hizmetine bağlı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri mağduriyet giderici, adaleti tesis edici anlayışla gecikmeye mahal verilmeden bir an evvel açıklanmasını bekliyoruz. 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin 2023 Yılı Zorunlu Yer Değiştirme Kılavuzunun bir an evvel yayımlanarak bölge hizmetini tamamlayan MEB Taşra Teşkilatı eğitim yöneticilerinin, diğer hizmet bölgelerine tayin olma talepleri göz ardı edilmemelidir.  

MEB'den tartışılan ÇEDES projesine açıklama: Şeffaf bir proje MEB'den tartışılan ÇEDES projesine açıklama: Şeffaf bir proje

Sendikamıza söz konusu takvimin ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi verilmesi hususunda; 

          Gereğini arz ederim. 

Liyakat Sen