Milli Eğitim Bakanlığında Genel Müdür olarak görev yapan 2 Tıp Doktoru bulunmaktaydı. Dün mebpersone.com sitemizde MEB'de Çocuk Doktoru Genel Müdür Görevden Alındı.Yeni Genel Müdür Atandı. haberimizde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinde olan Çocuk Doktoru Kemal Varın NUMANOĞLU'nun görevden alındığını yazmıştık.

Bu görevden alma sonrası her yıl 1 milyon 200 bin öğrencinin lise giriş sınavlarını yapan onların akademik yeterliliklerini ölçen birimim Genel Müdürlüğü görevinde bir doktorun olması Milli Eğitim bakanlığında hiç mi Ölçme ve Değerlendirme alanında uzman yok sorusu ile birlikte eğitim camiasının tepkilerine neden oluyor.

Her ne kadar twitter hesabında bulunan biyo kısımdan daha önce bulunan Dr. Ünvanı kaldırıp T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Genel Müdürü olarak değiştirse de Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinde olan Çocuk Doktoru Kemal Varın NUMANOĞLU'nun görevden alınması sonrası Genel Müdürü Dr.Murat İlikhan'ın da yakın bir zaman da görevden alınması bekleniyor.

MEBPERSONEL