Özel motorlu taşıt sürücüleri kursu, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursu (SRC) ile iş makineleri sürücü eğitim kurslarında eğitimlerini tamamlayarak sınav aşamasına gelmiş kursiyerlerin sınavları, ilgi yazıda yer alan hususlara uygun olarak aşağıdaki açıklamalar dikkate alınarak yapılacaktır. 

1- 21 Kasım 2020 Cumartesi günü yapılacak olan özel motorlu taşıt sürücüleri kursu, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursu (SRC) ve iş makineleri sürücü eğitim kursu sınavları normal saatinde başlatılarak yapılacaktır. 

2- 22 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak olan özel motorlu taşıt sürücüleri kursu direksiyon eğitim dersi uygulama sınavlari randevu saati 11.00'de başlayan kursiyerden başlamak üzere 8 (sekiz) kursiyerin sınavı yapılacaktır. Ozel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursu (SRC) ve iş makineleri sürücü eğitim kursu teorik ve uygulama sınavları saat 12.00'de başlatılacak şekilde planlanacaktır. 

3- Yapılacak ikinci bir duyuruya kadar, izleyen haftalardaki özel motorlu taşıt sürücüleri kursu direksiyon eğitim dersi uygulama sınavları saat 11.00'de 8 (sekiz) kursiyerin sınavı yapılacaktır. Ozel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursu (SRC) ve iş makineleri sürücü eğitim kursu teorik ve uygulama sınavları ise saat 12.00'de başlatılacak şekilde planlanacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. 

Muammer YILDIZ

Bakan a. Genel Müdür