MEB Personel Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU ve Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz METE yeni atanan Türkçe  öğretmeni Gamze YAŞAR'ın davetini kırmayarak bayramda tatlı ikramını tatmak için Gamze Öğretmenin evine misafir oldular. 

Hamza AYDOĞDU geçtiğimiz hafta da Ankara'da yeni atanan bir öğretmenin İftar davetine Temel Eğitim Genel Müdürü Cem GENÇOĞLU ile birlikte katılmıştı. 

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Hamza AYDOĞDU yeni atanaan ve tatlı ikramı davetinde bulunan Gamze öğretemenin davetini kırmadı.

Gamze YAŞAR MEB Personel Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU'ya;

Bayramda annem sağ olsun bir ton hazırlık yaptırdı müdürüm. Ben kimsenin gelmeyeceğini düşünüyorum ama siz gelirseniz en azından en mutlu bayram benim bayramım olur.

Hem küçükleri sevindirmek de sevaptır müdürüm @hmzaydg Sizi evimde ağırlamak isterim" diye seslendi. 

Bu davete  MEB Personel Genel Müdürü  Hamza AYDOĞDU da Sosyal medya hesabı twitterdan :" Annem,her bayram tatlı gönderirdi,bu bayram nasip olmadı. Tatlı bize gelmezse biz tatlı yemeye gidelim dedik. Ptesi kızım Zülal’e sizdeyiz,Gamze Öğretmenim." diyerek cevap verdi. 

MEB Personel Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU ve Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz METE, Daire Başkanı Feyzullah ÇİFTÇİ ile birlikte  yeni atanan Türkçe  öğretmeni Gamze YAŞAR'ın davetini kırmayarak bayramda tatlı ikramını tatmak için Gamze Öğretmenin evine misafir oldular. 

MEB bürokratlarının bu sıcak ve samimi  tavrı eğitim camiasında büyük takdir topladı.