MEB personel genel müdürlüğü bundan önceki yönetici atama süreçlerinde iller arasından koordinasyonu sağlayamadı ve bundan ötürü iller arasında çık farklı uygulamalar oldu bu süreci yönetmedi bir belirsizlik ortamı yaratıldı.

Meb Personel Genel Müdürlüğü 2021 MEB İlk defa Yönetici Atama sonuçları yayınlanan takvim doğrultusunda bugün itibari ile İl Müdürlüklerince açıklanması bekleniyor. Fakat Bu haberi yazdığımız saat itibari ile (15:28) herhangi bir il milli eğitim müdürlüğü tarafından malesef daha sonuç açıklanmadı.

MEB Personel Genel Müdürlüğü Yönetici Atama Birini tarafından sonuç modülüne onay verilmediği için İl Milli Eğitim Müdürlükleri sistem üzerinden sonuç sistemini çalıştıramadıkları için sonuçları açıklayamıyor.

Umarız bundan sonraki süreçte bu tür sıkıntıların meydana gelmemesi için yetkililer daha dikkatli olur. Sonuçlar şeffaf bir şekilde aynı şekilde açıklanır.

Büyük bir merakla sonuçları bekleyen öğretmenler MEB Personel Genel Müdürlüğünce bir an önce İl Müdürlüklerine onay modülünün açılmasını bekliyor.

Mebpersonel