Kadıköy’deki Zübeyde Hanım Öğretmenevi yöneticilerinden Müdür Yardımcısı iken 30.10.2008 tarih ve 100879 sayılı kararname ile vekil olduğu Sabancı Öğretmenevine asil müdür olarak atanan Ayşe Erol dile kolay Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ,Nimet Çubukçu, Ömer Dinçer, Nabi Avcı, İsmet Yılmaz, Ziya Selçuk ve şu an mevcut görevde bulunan bakan Mahmut Özer olmak üzere 7.Bakan değişikliği olmasına rağmen 14 yıldır Sabancı Öğretmenevi Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Ayşe Erol yıllık cirosu milyonları bulan Türkiye’nin en gözde öğretmenevine, Beykoz Sabancı Öğretmenevine atanmadan önce hakkında Kadıköy’deki Zübeyde Hanım Öğretmenevi görevi süresince hakkında çeşitli soruşturmalar olduğu da o dönem kamuoyuna yansımıştı.

Ayşe Erol, Malatya Milletvekili-AK Parti MKYK Üyesi-TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı ve ünlü Çalık ailesinin gelini Öznur Çalık’ın ablası notunu da buraya eklemek istiyoruz.

7 Milli Eğitim Bakanı Döneminde de görevde olan ve yıllık cirosu milyonları bulan Türkiye’nin en gözde öğretmenevinin Müdürü Ayşe Erol'dan öncelikle aşağıda bulunan sorulara cevap vermesini beklerken , Beykoz Sabancı Öğretmenevine dair daha çarpıcı olaylar dair haberleri sitemizde bulabileceksiniz.

İşte cevabı beklenen sorular

Öğretmenevinin yıllık ne kadar bütçesi var?

Düğün salonu öğretmenevi kurumsal olarak mı işletiyor yoksa işletmesi özel şirketlere mi kiralandı?

Otoparkları öğretmenevi mi işletiyor yoksa kiralandı mı ? Kiralandıysa kim çalıştırıyor?

Bakanlık bürokratlarından hesap alınıyor mu?

mebpersonel