Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakan’lığında Büyük Operasyon başlığı ile dün Twitter üzerinden Trol hesaptan bir hikaye yazıldı . Tüm devlet büyükleri ve Emniyet teşkilatı etiketlenerek twitler defalarca atıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı personelleri , aileleri de işin içine karıştırılarak alçakça , şerefsizce ve aşağılıkça bir metin kaleme alınıp servis edildi .

Bu metni kim yazdı, ya da yazdırdı ?

Bu operasyonda bürokratları fişleyerek hedef tahtasına koyanların asıl amacı neydi ?

Operasyonu gerçekleştiren çetenin asıl hedefi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tur.

Kabine değişikliği beklentisinin öncesinde böyle bir operasyonun yapılması asla tesadüf değildir.

Bu büyük bir operasyondur.

Operasyon’da  cambaza bak taktiği kullanılmıştır . 

Operasyon yapan ve whatsap hesabı kurarak bürokratlara, iftiralarla dolu metni gönderen telefon numarası ; 

+90 535 309 73 38 

Bu telefon numarası 09.07.2020 tarihinde Suriye Uyruklu Muhammed ABBAS (YKN: 99871928... - 01.01.1999 Halep Doğumlu) adına aktive edilerek Ankara’da kullanıma açılmıştır. Suriye uyruklu Muhammed Abbas isimli bu şahıs 2013 yılında yasa dışı yollardan ülkemize giriş yapmış ve Altındağ ilçesi Hacıbayram mahallesinde yaşatmaktadır.

+90 535 309 73 38 numaralı Gsm hattı ilk olarak Diyarbakır ilinde kullanılmıştır. 11.09.2020 tarihinde saat 11:00’dan- 11:03 kadar kullanılmıştır. Bu tarihte bu telefon hattından sadece whatsap aktivasyon yapılmış, hiçbir telefonla iletişim sağlanmamıştır . 

Milli Eğitim Bakanlığına ve bürokrasiye yapılan ahlaksız operasyonun merkezi Ankara ilidir.

Operasyon yapılan telefon kartı Ankara ilinden alınmış ve Diyarbakır iline gönderilmiştir.

Tahminen Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığında bir daire başkanı , Ankara’da bir iş adamı ve Diyarbakır’da MEB’de yönetici konumunda olan kişiler tarafından yapılmıştır .

Bu operasyonun üst aklı Ankara ilindedir.

Operasyonu yapan bu üç kişinin ortak özelliği Kürtçü olmalarıdır.

Zaten fişleme listesinde de Ak Partili ülkücüler ve milli adamlar vardır.

Bu ahlaksız operasyonun perde gerisinde kim ya da kimler olduğu yönünde elimize net bilgi geçtiği anda isim isim deşifre etmekten asla imtina etmeyeceğiz .

Waldo sen neden burada değilsin ?


Tüm operasyonun ve haberlerin Şifresi yukarıda ki soruda gizlidir.

Böyle bir ahlaksızlığı, şerefsizliği Allah korkusu olan hiçkimse yapmaz/yapamaz.

Bu operasyon kime yarar ?

Rahmetli Mahir Kaynak ne demişti;

"bir olay olduğunda, olayın failini bulmak istiyorsanız olayın sonucunun kime yaradığına bakın. bu olay kimin işine yarar? bunu bilirseniz, bu işi kimin yaptığını da bilirsiniz.''

Olayın tüm şifrelerini, iftiralarla dolu metin içeriğine Mahir KAYNAK gözüyle bakarsanız çözersiniz.

Olayı sendika yaptı görüntüsü vermek isteyenlere asla itibar edilmemelidir. Sendika kurumsal bir yapıdır .

Bu operasyonun öncelikle Ak Parti’ye zarar vereceğini bilir ve asla böyle bir işin içine girmez.

İftiralarla dolu metin içerisinde yazılan 3 Bakan Yardımcısı ismi bilinçli bir şekilde işlenmiştir . Her birinin şifreleri ayrı verilmiş ve üçü de yıpratılmak istenmiştir.

Bakan Ziya Selçuk’un Bakanlığı yönetemediği algısı bu operasyonla hedeflenmiş kabine değişimi öncesinde bu algının en üst makama ulaştırılması sağlanmıştır.

Ankara ilinde Suriyeli bir vatandaş üzerine alınan telefon hattına , Milli Eğitim Bakanlığı içerisinden bir yada birden fazla bürokrat tarafından ; Milli Eğitim Bakanlığında çalışan üst düzey bürokratların , il müdürlerinin, ilçe müdürlerinin, sendikacıların ve Ankara’da bulunan bazı siyasilerin telefonları verilmiştir. 

Bu kadar büyük bir telefon ağı kaydı kaç kişi de olur ?

Sonuç olarak ;

Metni kaleme alan kişinin attığı iftiralara, insanların özel hayatlarını ahlaksızca deşifre edenlere bakılınca , iftira metnini kaleme alanların bu yazıyı nasıl haleti ruhiye ve kinle yazdığı, hırsının ve kininin aklının önüne geçtiği de görülüyor.

Ayrıca bu iftira dolu metinle fişleme listeleri oluşturulmuş, fişleme listelemelerinde bilinçli olarak isimler yer değiştirilmiş ve gelecek dönemde kimlerin alınması kimlerin kalması gerektiği mesajı verilmiştir .

Bu iftira dolu ahlaksız metni hazırlayanlar FETÖ taktiği ile fişlemeler yapmış ve operasyona kalkışmıştır.

Operasyonun üzerindeki sis perdesi aralandığı zaman, ilişki ağları da bilgi ve belgelerle netleştiği zaman isim isim bu kişileri yazmaktan asla imtina etmeyeceğiz.

Kamudanhaber internet sitemizi Fetöcülükten yargılanmakla suçlayan ahlaksız, şerefsizlere ve tüm kamuoyuna duyuruyoruz.

Kamudanhaber sitemizin FETÖ konusunda duruşu bellidir .

Siz fetö ile kucak kucağa otururken , Kamudanhaber internet sitemize Fethullah Gülen bizzat avukatları aracılığıyla dava açmıştır.
FETÖ’den kapatılan sendikası Aktif Eğitim-Sen kurumsal olarak dava açmıştır .

FETÖ konusunda devletinin ve milletinin yanında olan haber sitemizi Fetöcü diye iftira atan ahlaksızlar , sizlere aile ile uğraşılmayacağını, insanların namusu ile oynanmayacağını bedeli ne olursa olsun öğreteceğiz.

Kamudanhaber