Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan AKPINAR'ın görevden alınmasının ardından Ankara MEM'de sular durulmuyor. 

Kamudanhaber sitesinin iddiasına göre Turan AKPINAR'ın yerine getirilen Harun FATSA'nın görevden alınabileceği bilgisi paylaşıldı. 

Harun Fatsa’nın Ankara il müdürü olduktan sonra , eski il müdürü Turan Akpınar’ın Adana’dan, Ankara’ya taşıdığı muhteşem beşli olarak anılan il müdür yardımcılarıyla çalışmaya devam etmesi, Ankara’da düzenin devam etmesinden Bakan’ın rahatsız olduğu ve Ankara il müdürlüğü için birkaç adayla görüşme yapıldığı kulis bilgilerini geçtiğimiz günlerde diler getirildi.

Sitede yer alan diğer iddia ise Ankara İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve Şube Müdürleri ile ilgili. 

Turan AKPINAR'ın Adana'dan gelirken getirdiği 5 il müdür ayrdımcısı ve şube müdürünün sınav görevleri ve aldıkları sınav ücretlerinin Milli Eğitim Bakanının incelemesi gerektiğini dile getirid.

İşte sitenini o iddiası: 

Bakan Mahmut Özer; son üç yıl içerisinde Ankara görev yapan il müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin son üç yıllık sınav görevi ve ücret tablosunu istesin ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır…

Bir de son üç yıl içerisinde Ankara ilinde hangi okullara il müdürlüğü hesabından paralar çıkartılmış , bu okullara hangi firmalar iş yapmış bunlara bakılması yeterlidir…