Geçtiğimiz günlerde Mersin'de Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi laboratuvarında dezenfektan üretimi sırasında yaşlanan patlamada yaralanan öğretmen Ramazan Şahin hayatını kaybetmişti.

Salgın sürecinde dezenfektan üretilen Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kimya atölyesinde 4 Temmuz’da patlama meydana gelmiş ve kimya öğretmenleri Ramazan Şahin ile Hasan Satırlı ağır yaralanmıştı.

Mersin Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören bir çocuk basası Ramazan Şahin (44), 7 gün süren yaşam savaşını kaybetmişti.

Diğer yaralı öğretmen Hasan Satırlı’nın ise sağlık durumu iyi.

Milli Eğitim Bakanı  Ziya SELÇUK, Bakan Yardımcısı   Mahmut ÖZER ve İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Adem KOCA; beraberindekilerle beraber, dezenfektan üretimi esnasında yaşanan patlamada hayatını kaybeden Ramazan ŞAHİN Öğretmenimizin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.


 

Taziyelerini ilettiği baba Kahraman ŞAHİN'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim veren Milli Eğitim BakanıZiya SELÇUK,  hayatını kaybeden öğretmenin yakınlarına da başsağlığı diledi. Ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.