Manşet biraz ağır ve iddialı oldu diyebilirsiniz. Göreve geldiği günden bu tarafa destek verdiğimiz Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’u uçuruma götüren iki yüzlü bürokratlarını , eğitim camiası ve Ak Parti tabanını zerre kadar tanımayan tek derdi ticaret olan bürokratlarını ve danışmanlarını Bakan Ziya SELÇUK uyarmalıdır .

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’u göreve geldiği günden bu tarafa destekliyoruz . Başarılı olmasını canı gönülden istiyoruz . 

Ziya Selçuk hocamız başarılı olursa , kazanan çocuklarımız ve ülkemiz olur .

Ziya SELÇUK Hocamızın başarısız olması için içerde çalışan , Bakan’a operasyon yapan iki yüzlü bürokrasi ve bir de tek dertleri para olan , ticaret olan ve artık yaptıkları işler ayyuka çıkmış bürokratları .

Şimdi sizlere Yeğitek Genel Müdürü Anıl YILMAZ’ın , Lise öğrencilerimize rehber diye program yaptırdığı ismi verelim.

Ateist , dinsiz Aziz Nesin’in oğlu Ali Nesin, Eba’a öğrencilerimize mesleki rehberlik yapacak .

Eba sitesinde yer alan Ali Nesin tanıtımı

Eba platformunun bağlı olduğu Yeğitek Genel Müdürlüğünün başında genel müdür Anıl YILMAZ bulunuyor.

Bu kişi göreve geldiği günden bu tarafa , Ak Partili muhafazakar daire başkanlarının tamamını bir şekilde ya görevden aldı ya uzaklaştırdı . Yerlerine daire başkanı olarak getirdiği kişiler , Ak Parti muhalifi ya da düşmanı , Cumhurbaşkanımızdan nefret eden tipler bile var .

Şimdi bu zihniyeti taşıyan kişilerin öğrencilerimize Mesleki Rehberlik yaptırmak için Ali NESİN’i çıkartması normal .

Burada yıpranan ne genel müdür Anıl Yılmaz , ne de Bakan Yardımcısı Reha DENEMEÇ olur .Tek yıpranan Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK oluyor .

Bakan Ziya SELÇUK’un göreve getirdiği bazı genel müdürler ve Bakan Yardımcısı ; iktidarda sanki Ak Parti yokmuş , Recep Tayyip ERDOĞAN’da Cumhurbaşkanı değilmiş gibi hareket ediyor .

Çocuklara okunacak masalları seçen danışmanlarının da Ak Parti ve muhafazakar camiaya uzak , hatta onlardan nefret eden kişiler olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok...

Tüm bunlar milli eğitim camiasında dedikodu olarak derinden derine konuşuluyor . Milli Eğitim Bakanlığında , Bakan’ın yüzüne gülüp arkasında iş çeviren münafık bürokratlar bu konuları şikayet olarak yukarıya yada Stk’lara iletiyor .

Sonuç olarak ; Ziya SELÇUK’u , Milli Eğitim Bakanı yapan irade Sayın Cumhurbaşkanımızdır . Ziya Selçuk , Ak Parti iktidarının Bakanı olarak tarihe geçmiştir . Ziya SELÇUK’un göreve getirdiği Bakan Yardımcısı ve bürokratların bir kısmı Ak Partili muhafazakar kişileri görevden alıyor , yerine Ak Parti düşmanı , eğitim ve Eğitim camiası İle alakası olmayan tüccarları göreve getiriyor .

Herşey bittiğinde kimse bu bürokratları , Bakan yardımcılarını hatırlamaz .

Hatırlanacak tek şey Bakan Ziya SELÇUK ve icraatleridir.

mebpersonel