3 Şubat 2020 İŞKUR ilanları yayımlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) dahilinde görevlendirilecek olan yeni kamu personeli vatandaşlar için başvuru şartları ve başvuru süreci hakkında bilgiler verilirken, 4 aşçı alımı yapılacağı açıklandı.

Kamu personeli alımı süreçleri dahilinde yeni yayımlanan İŞKUR ilanlarına göre Milli Eğitim Müdürlüğü dahilinde iki farklı nitelikte toplamda 4 kişilik kontenjan açıldığı ve Aşçı alımı yapılacağı ilan edildi.

Burdur MEM 4 Aşçı Alımı Nitelikleri 

Burdur kentinde hizmet veren Milli Eğitim Müdürlüğü şubesinde yer alan işe başvuru yapacak olan adaylar için sunulan başvuru şartlarında ayrıca belirtildiği üzere; alımların 3 kişilik kontenjan ile Engelli işçi statüsünde yapılacağı beyan edilirken, ayrıca 1 kişilik kontenjan ile Eski Hükümlü TMY personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru Şartları

Her adayın sağlaması gereken genel başvuru şartları için verilen bilgilere göre; adayların en az ilkokul mertebesinde diplomasının olması, geçerli aşçılık belgesine sahip olması ve Engelli personel adayları için en az yüzde 40 engel gösterir resmi belge ile diğer adaylar için de Eski Hükümlü olduğunu gösterir belgeye sahip olunması gerekmektedir.

Adayların ilan tarihinden önce Çeltikçi,  Çavdır,  Altınyayla/Burdur,  Kemer/Burdur,  Karamanlı,  Yeşilova,  Tefenni,  Gölhisar,  Burdur Merkez,  Bucak,  Ağlasun ilçelerinden birinde ikamet ediyor olması şartı aranmaktadır.

Başvuru Süreci

Bugün itibari ile başlayan işlemler en geç 7 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru işlemleri online olarak yapılacak olup; engelli aşçı alımı için adayların takip edecekleri İŞKUR iş ilan takip numarası  00005385226 ve ayrıca Eski Hükümlü aşçı alımı için de adayların takipe edecekleri İŞKUR numarası 00005385187olarak beyan edilmiştir.