Edirne'nin Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü LGS ve YKS sınavına hazırlanan öğrencilere sınavlara az bir zaman kala her akşam online soru çözüm saatleri yaparak sınava hazırlıyor. 

"Adım Adım YKS" -"Adım Adım LGS" adı veirlen projede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başalatılan projede LGS ve YKSye az bir zaman kala İlçede sınava hazırlanan öğrencilere Online olarak her akaşm bir dersten soru çözüm saati yapılıyor. 

Soru çözüm saatlerine katılım ve talep oldukça fazla. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde de yer verilen proje ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp AKMAN şunları söyledi: 

Adım Adım YKS

07.04.2021 Çarşamba günü 20:00'da İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Soru Çözüm saati İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ekrem Altıncı tarafından ilçemiz 8.sınıf ögrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz için her türlü planlı çalışmayı yapıyoruz. 

YKS ve LGS'ye az bir zaman kala başlattığımız projeye öğretmenlerimiz ve öğrenilerimizden büyük bir katılım var. Bu memnuniyet verici.

         07.04.2021 Çarşamba günü 19:00-20:00 oturumunda Matematik (SAY/TM) Dersi Soru Çözüm saati Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Sibel Tutak ve 21:00-22:00 oturumunda Türk Dili ve Edebiyatı (SÖZ/TM) Dersi Soru Çözüm saati Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Baise Kamar tarafından ilçemiz 12.sınıf ögrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Biz büyük bir aileyiz!