Sivas Merkez Kadıburhaneddin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nadi AKSOY korona virüse yenik düştü.Herkesim tarafından çok sevilen Okul Müdürünün Vefatı Sivas'ı Yasa Boğdu 

Okul Müdürü AKSOY yaklaşık 10 gün önce koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılan AKSOY yaşam mücadelesini kaybetti.

Sivas'ta Eğitim Camiası başta olmak üzere Sivas Valisi Salih AYHAN'ı derinden üzen vefat nedeniyle Sivas Valisi Salih AYHAN başta olmak üzere İl Milli Eğitim müdürü Ebubekr Sıddık SAVAŞÇI yayınladıkları mesajlarla başsağlığı dileklerini iletti.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI da Sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı. SAVAŞÇI: 

Bizler, ömrünü ilim ve irfana adayan koca bir ailenin birbirine gönülden bağlı fertleriyiz. Yürüdüğümüz yolda dostlarımızdan biri eksilse bir yanımız yarım kalır, tamamlayamayız.

Bugün ailemizden bir büyüğümüz daha eksildi, geride onlarca talebe bırakarak.

Nadi Aksoy hocamın mekânı cennet,makamı âlî olsun.

Eğitim camiamızın başı sağolsun." dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI'yı derinden üzen bu vefat haberi üzerine SAVAŞÇI ; geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramında ziyaret ettiği ve o zaman MEB Personel Genel Müdürü şimdi Aksaray Valisi olan Sayın Hamza AYDOĞDU ile telefonda yaptığı görüşmenini videosunu paylaştı.( Video haberimizde)