Tarım ve Orman Bakanlığından Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne transfer olan ve Diyarbakır Milli Eğitimde huzursuzluğun baş kaynağı olan tartışmalı isim Feysel Taşçıer, görevden alınarak yerine Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan görevlendirildi.

Feysel TAŞÇIER göreve geldiği günden bu yana Diyarbakır Milli Eğitim camiasında ne kadar tartışmalı iş varsa altına imzasını attı. Özellikle İl ve İlçe Milli Eğitimlerde yaptırdığı değişikliklerle Milli Eğitim camiasında huzur bırakmayan Feysel TAŞÇIER, Vali Münir KARALOĞLU tarafından görevden alındı. 

Terör örgütüne sempatizanlığı ile bilinen bazı isimleri atadığı iddiaları kamuoyunda sürekli dile getirilen Dİyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Feysel TAŞÇIER sonunda Diyarbakır Valisi Münir KARALOĞLU tarafından görevden alındı. 

Diyarbakır Valisi Münir KARALOĞLU'nun bu atamayı istediği öğrenildi. Münir Karaloğlu, Antalya eski Valisi idi. Vali Münir Karaloğlu, eski İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer'i müdürler toplantısında da azarlamıştı.