Ajanskamu-Özel Haber- Milli Eğitim camiası rahatsız olduğu Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA'nın sıkı bir Fransa hayranı olduğu ortaya çıktı!

Ermeni soykırımını parlamentoda tanıyan kararlar alan, geçmişi soykırımlarla dolu bir ülke olan Fransanın atasözleriyle kendini İfade eden İl Müdürü Adem KOCA tepki topluyor. 

Adem KOCA İl Milli Eğitim müdürlüğü kotuğuna oturduğundan bu yana yaptığı uygulamalarla ve  usulsüzlük iddialarıyla gündemden düşmüyor. 

Daha önce Eğitim Bir Sen Mersin Şube Başkanı Abdulla ÇELİK'in gündeme getirdiği usulsüzlüklere karşı cevap vermeyip sessiz kalmayı tercih eden Mersin İl Milli Eğitim Müdürü sosyal medyadan kendisini Fransız atasözüyle ifade etmesi de büyük tepki topladı. 

Fransız Parlemontusunun Ermeni Soykırımını tanıdığı şu günlerde Sosyal medya hesabı İnstagramda kendisini Fransız Atasözü ile tanımaktan çekinmeyen il müdürü KOCA'nın Fransa hayranlığı da oldukça düşündürücü.

'Bir tebessüm elektirkten daha ucuzdur ama iki kat daha fazla aydınlatır' diyen İl müdürü hakkında iddialar ise hiç de 'aydınlatılmadı' ve kimseyi de 'tebessüm' ettirmedi. 

İşte il müdürü Adem KOCA'nın kendini tanımladığı O fransız atasözlü profil paylaşımı:

Google sorduğunuzda böyle bir fransız atasözü olup olmadığıını,Google böyle bir Fransız atasözünden bahsetmiyor. Artık bunu da Google'nin cahilliğine vermek gerek. 

Kendini her ortam'da İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'nun adamı olduğunu söyleyerek kendince PR yapan il müdürü Adem KOCA hakkında yazılıp çizilenler, ayyuka çıkmış durumda. 

Mersin İl Müdürünün hakkındaki usulsüzlükleri ortaya çıkaran ve Bakanlığa çağrıda bulunan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Abdulla ÇELİK twitter hesabından il müdürü Adem KOCA hakkında bu paylaşımlarını tiye alırken satır arasında çok çarpıcı bir iddada daha bulundu.

Attığı resimlerin altına şu cümleleri yazan Abdulla ÇELİK İl Müdürü hakkında daha önce gündeme getirdiği usulsüzlük iddialarına yenisini ekledi.

İşte o  İddiası:

'Mersin İl MEM’de kapısı eğitime ve eğitimciye daima kapalı, kitaba Fransız ama kitap maketlerine ve Fransız atasözlerine hayran bir Milli Eğitim Müdürü var!'

www.ajanskamu.net