Bürokrasiye “hataya düşmeyin” uyarısı!
İktidar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde “bürokratlara” yönelik yaptığı çıkışının ardından harekete geçti.

Milli Gazete'den Muhammed Vefa'nın haberine göre; Söz konusu çıkışla ilgili mevcut bakanlar ve üst düzey bakanlık yetkilileri üzerinden bürokratlara “hataya düşmeyin” uyarısı yapıldı. Uyarının bazı bakanlık ve kurumlar içerisinde “hareketliliğin” başlamasından dolayı yapıldığı belirtiliyor.

*Siyasette tansiyon, her geçen gün daha da yükseliyor. İktidar partisi AK Parti ile CHP arasında devam eden gerginlik üst noktalara doğru tırmanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik çıkışı dikkat çekerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun saldırıya uğradığı görüntüleri izletmişti.

AK PARTİ VE BAKANLIKLAR HAREKETE GEÇTİ
Söz konusu durum böyleyken, Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik uyarısının ardından AK Parti ve bakanlıklar harekete geçti. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik uyarısının ardından harekete geçen AK Parti, bakanlar üzerinden bakanlık kadrolarına uyarı çekti.


Bakanlıklarda, genel müdür ve üst düzey noktalarda bulunan görevlilere verilen talimatta, kendilerine bağlı bürokratlara “hataya düşmeyin” noktasında uyarı yapılması istendi. Özellikle bakanlıklarla ilgili özel bilgi ve belge akışının basına sızmaması konusunda da uyarıların yapıldığı ifade ediliyor. Söz konusu durumun bazı bakanlık ve kurumlar içerisinde hareketliliğin başlamasından dolayı bu uyarıların yapıldığı aktarılıyor.


Kaynak : Milli Gazete