letişim Başkanı Fahrettin Altun, Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili Cumhurbaşkanlığı’na vatandaşlardan mesaj yağdığını belirterek bazı mesajları Twitter hesabından paylaştı.

 

Altun’un, CİMER’e gelen mesajlardan derlediği metinlerde, evini ve arabasını bağışlamak isteyenlerin ve cepheye gitmek isteyenlerin yanı sıra, hasta olduğunu ancak yemekhanede yardım edebileceğini belirten vatandaşların da olması dikkat çekti.

İşte, Fahrettin Altun’un “Bu milletin her bir ferdi bir mucizedir. Zaman değişir, teknoloji değişir, dünya değişir; milletimizin fedakarlığı, vatan sevgisi, feraseti değişmez. Bu millet eğilmez.” notuyla paylaştığı mesajlardan bazıları:

 

“EPİLEPSİ HASTASIYIM AMA EN AZINDAN YEMEKTE YARDIM EDERİM”

– Sayın Cumhurbaşkanım, an itibariyle başlayan Barış Pınarı Harekatı’nda ben de görev almak istiyorum. Epilepsi hastasıyım ama en azından yemekte yardım ederim.

“AİLEMLE BİRLİKTE HAREKATA KATILMAYI TALEP EDİYORUZ”

– Türkiye Cumhuriyeti devletinin 33 senedir toprağında yaşamaktayım. Ben, eşim ve birisi 13, diğeri 6 yaşında olmak üzere 2 evladım devletimin şerefli ekmeği boğazımızdan geçiyor. Bu vatanın bekası için, devletimizin, kahraman askerlerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Zeytin Dalı Harekatı’nda da yazmıştık, nasip olmadı. Şimdi ise Barış Pınarı Harekatı’nda kahraman ordumuzun bir ferdi olarak, vatanımızın güvenliği için ailemle birlikte bu harekata katılmayı talep ediyor, sahabe efendilerimizin dediği gibi yatarak ölmektense ayakta ölmeyi devletimizden talep ediyoruz.

“4X4 PİKAPIM VAR, İSTEDİĞİNİZ YERE BİZZAT GETİRİP BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM”

– …. plaka sayılı, 2011 model, 55.000 kilometrede, 4×4, tüm bakımlarını yeni yaptırdığım Ssangyong action sport lux pikap sahibiyim. Aracımın lastiklerini, aküsünü, balatalarını, yağını, filtrelerini değiştirip istisnasız tüm bakımlarını özellikle yaptırdım.

Daha önce hiç arazide kullanmadım. Hiçbir kazası ve kusuru yoktur. Ağır 4×4, normal 4×4 ve iki çeker özellikleri vardır. Arazi kullanımına tam uygundur.

Bugün itibariyle başlayan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle, ihtiyaç bulunması ya da ileride ihtiyaç olabilme ihtimali, özelliklerini belirttiğim aracımı, uygun göreceğiniz devletimin ilgili birimine hiçbir şekilde geri istemeksizin, mülkiyetini de devrederek ve de istenilen vilayete bizzat getirerek vermek istiyorum.

Gereği için bilgilerinize arz eder, ivedi olarak cevap ve talimatlarınızı istirham ederim. Saygılarımla…

“İKİ EVİM VAR, BİRİNİ BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM, SİZ HİÇ MAHSUN OLMAYIN”

– Selamun aleykum Sayın Cumhurbaşkanım. Barış Pınarı Harekatı’nı yüzde bir milyon destekliyorum. Devletime maddi destek lazımsa da iki tane evim var. Birini bağışlamaya hazırım. Siz hiç mahsun olmayın.