Kurumlar vergisi oranı artıyor
AK Parti'nin hazırladığı kanun teklifiyle yüzde 20 olarak uygulanan kurumlar vergisi, 2021 için yüzde 25, 2022 için yüzde 23 oranında uygulanacak

Milliyetten Mithat Yurdakulun haberine göre: TBMM Başkanlığına sunulan teklife göre; restoran gibi yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinde çalışanların nisan ve mayıs aylarına ilişkin SGK primleri, mahsuplaşma şartıyla İşsizlik Fonundan karşılanacak. Bu sektörlerde nisan ve mayıs aylarında ücretsiz izne ayrılanlara günlük 50 lira ödeme yapılacak. Halihazırda nakdi ücret desteği alan kişilere de destek miktarı kesintisiz olarak 50 lira olarak uygulanacak.
Çiftcilere yapılandırma
Hapishaneden avukata e-posta
Hükümlü tarafından resmi makamlara veya savunması için avukatına gönderilen mektup, faks ve telgraflar, hükümlünün talebine göre posta yoluyla veya elektronik ortamda gönderilebilecek. Kamu düzeninin korunması, toplum ve kurum güvenliğinin sağlanması veya suç işlenmesinin önlenmesi gerekçesiyle, hükümlüye gelen veya hükümlü tarafından gönderilen mektup, faks ve telgraflar dijital veya fiziki olarak saklanacak. Bu belgeler, herhangi bir soruşturma ve kovuşturmaya konu edilmemiş ise en geç bir yıl sonunda silinecek.

MEB'in 20 Bin Öğretmen Atama Takvimini Doğru Buluyor musunuz?
İmsak | 04:35 | ||
Güneş | 06:09 | ||
Öğle | 13:08 | ||
İkindi | 16:54 | ||
Akşam | 19:57 | ||
Yatsı | 21:24 |