Kocaeli'de göreve geldiği günden bu yana başlattığı "Gönülden Gönüle" projesiyle vatandaşları eşi ile birlikte ziyaret eden Vali Seddar YAVUZ yediden yetmişe her kesimden büyük takdir görüyor.

Ziyaretleri sosyal medyadan paylaşan Vali Seddar YAVUZ sosyal medyadan kendisine yapılan teşekkür ve iltifatları da karşılıksız bırakmıyor, onlara da tek tek cevap vererek adeta gönüllerde taht kurdu. 

Vali YAVUZ eşi ile birlikte gittiği ziyaretlerde Yaşlı teyzelerin karşısında el pençe durarak vatandaşın sorunları dinlemesi ise Devletin Cemal Yüzünü gösteren, mütevazi duruşulu  Halkın valisi olarak değerlendirildi. 

Büyük takdir toplayan fotoğraf karesi ile ilgili bir çok iltifat alan Vali YAVUZ ise mütevazliliğini bozmadı.

Vali YAVUZ yapılan övgülere ise "Makamlar lütuf ve imtihandır, Allah hakkını verebilmek nasip etsin" diyerek karşılık verdi. 

BiR vatandaşın yazdığı mesaj ise şöyle: 

“Çatık kaş hükümet dedikleri zat” şiirleriyle büyüdük. Devletin yüzünü sevimsiz gösteren örnekler gördük. Tersi de var. “Koskoca Vali” derler ya hani; yaşlı vatandaşa karşı böyle edepli duran Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bir örnek... Tebrikler @SeddarYavuz valim, ağabeyim...

 İşte sosyal medyada gündem olan Vali YAVUZ'a vatandaşlardan gelen duygu yüklü, samimi mesajlar: 

Ajanskamu-Özel Haber