Sosyal medya batının yaptıkları ile ilgili topyekûn bir savaş cümleleri ile dolu. Elbette yapılan çirkinlikler kabul edilebilir cinsten değil. Ve mutlaka bir şekilde cevabının verilmesi gerekir. Hem hukuki hem ekonomik ve siyasi olarak terbiye edilmesi gerekiyor. Avrupa’nın faşist bir toplum; yani ortaçağ zihniyetli ve barbar Romanın kalıntıları oldukları bedahet kazanmış oldu.

          Sorun değil. Biz zaten biliyorduk ama toplumun özellikle bir kısmı bu konuda maalesef uyarılmaya muhtaç idi ki o da gerçekleşmiş oldu böylece. Şimdi tarihsel seyir içerisinde Osmanlının emperyalizm ile yaptığı mücadeleyi torunları olarak bizim sürdürmemiz ne kadar normal ise onların da koca imparatorluğu sırf bu sebeple yıkmaya ahdettikleri ve başardıkları açıktır. Öyle olunca aynı şeyi bize de yapmayı arzulamaları normal.

          Bu meselenin siyasi zeminde tartışılması mümkündür,doğaldır ve zaten yapılmaktadır. Biz burada bir başka açıdan ne olduğu yada olayların nereye gittiği üzerine bir şeyler paylaşacağız.

          Üniversite döneminde felsefe dersinde Avrupa’yı otuz yıl geriden takip etmemizin zorunluluğu üzerinde fikir beyan eden hocamıza bunun doğru olmayacağını ve bir değişimin mutlaka olması gerektiğini ifade etmiştim. O da bir tek şartla demişti.

          - Ne zaman ki Avrupa düşünceyi, aklı ve gereklerini fanatizm ve saplantılar ile değiştirirse o zaman ancak geçmek mümkün olur demişti.

          Bundan on yıl kadar önce bir milyon avroluk AB yardımı için üye ülkelerin temsilcisi bakanlar birbirine girdiğinde ilk ışık doğmuştu. Ardından AİHM kendisine başvuran teröristleri haklı bulup Türkiye’yi tazminata mahkum edince ikinci tan yeri ağardı, ufukta belirdi. Hem de bu kararların arkasından inanç hürriyeti elinden alınan ve AİHM’ye başvuran başörtü mağdurlarını haksız bulunca gökyüzü bir kez daha aydınlandı ve fecri sadık ortaya çıktı.

          Artık Batı kendi ürettiği (aydınlanma ile birlikte & bizden alıp, içini boşaltarak evirdiği ) ve dünyaya pazarladığı tüm değerleri bir bir yerle yeksan ediyordu. Bu artık İslam medeniyetinin yükselişe geçme vaktini müjdeliyordu. Son günlerde art arda yaşananlar sadece bir akıl tutulmasından ibaret değil bir İngiliz marka orta oyunudur. Top paslaşmalarla ortada dönse de hücumda kim olursa olsun teknik direktör İngiliz kafasıdır.

          Dünya çapında yaşanan tüm mağduriyetlerin, akan kanın ve zulümlerin sorumlusu Roma medeniyetinin çocuklarıdır. Ellerinde uzak doğudan Ortadoğu’ya oradan Güney & Kuzey Amerika’ya kadar her yerin insanının kanı vardır. Avrupa’nın hayal ülkesi Amerika’da işgal ettiği toprakların asıl sahipleri olan Kızılderililer gibi yüzbinlerden oluşan bir ulusun soykırımı; dünyanın gözüne sokularak Hollywood filmleri ile parayla izletilerek işlendi.

          Sömürdüğü başta Cezayir ve birçok İslam ülkesi ve beraberinde Afrika’dan Hint okyanusuna oradan Endonezya ve Açe adalar ülkesine kadar her yerde eline bulaşan kanın hesabını tutmanın imkanı ve ihtimali yoktur. Tüm bu yaşananların yanında Avrupa kendi iç dünyasında ise ahlaksızlığın zirve olduğu bir asrı yaşamaya devam ediyor.

          İşte tüm bu herzeleri yemiş olan ve yemeye devam eden Batı kültürü ve temsilcilerinin batmaya mahkum Batılının dünyaya göz aydınlığı mesajıdır bunlar. Dünya Türkiye’ye bir belediyeliğinin ederi kadar bu ülkeciklerin başkanları vasıtasıyla iç muhalefet pozisyonunda hissediyor kendini.

          Ey ecdat o nasıl bir tokattır ki yüzlerce yıldır hala korkusu içlerinden çıkmamıştır. Evet batı bize baktığında Osmanlı görür. Korku budur ve bu korkunun ecele faydası yoktur.

          Eceli gelen köpek cami duvarına sataşırmış ya bunların ki o hesap. Korkun bence de korkun ve hatta titreyin. İçeride ki işbirlikçileriniz başaramayınca Selahaddin Eyyubi’yi kendiniz hall etmeye mi çalışıyorsunuz?

          Komik olmayın.

          Allah’ın izni ile şehadet arzusu ile oluşturduğu ilmi, ahlaki ve insani medeniyetine teslim olmaya mecbur kalacaksınız İslam’ın. Ey İslam ile şerefyap olmuş milletimiz ve tüm Müslüman Kardeşler müjdeler olsun. Sonu gelmiştir bu karanlık çağ hakimlerinin. Mimsiz (deniyyet-alçaklık ve ahlaksızlık) medeniyyetin temsilcileri tümüyle iflas eşiğindedir hatta etmiştir.

          Müjdeler olsun gün aydınlanmaya başlamıştır. Her an büyük iflaslarının itiraflarını dinleyeceğimiz günlere doğru ilerliyor dünya.

          Muştulayın bir birinizi. Muştunuz hayırlı olsun.

Selehattin DUMAN

Eğitim Bir Sen İst. Bir Nl. Şb. Bşk. Yrd.

12.03.17 23:35