asak olmasına rağmen ara tatilde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Ümraniye Final Okulları yöneticisi, kendilerine yasağı hatırlatan Öğretmen Sendikası temsilcilerine "Daha büyük sorunları olan okullarla ilgilenin" dedi

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası (Öğretmen Sendikası) temsilcileri, yasak olmasına rağmen ara tatilde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Ümraniye Final Akademi Anadolu Lisesi ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.


Öğretmen Sendikası temilcileri, görüştükleri kurum yöneticisine Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı hiçbir okulun ara tatilde eğitim ve öğretime devam edemeyeceğini, bunun bir suç olduğunu hatırlattı.

Kurum yöneticisi ise ek binada okul dışında kurs da olduğunu, öğrencilerin ve öğretmenlerin okulla değil kursla ilgili olduğunu söyledi.

Kurum yöneticisi: “Daha büyük sorunları olan okullarla ilgilenin”

Sendikanın görüştüğü kurum yöneticisi, sendika temsilcilerine sendikalarının özel sektörde çalışan öğretmenler için oldukça iyi çalışmaları olduğunu söyledi. Bu alandaki öğretmenlerin böyle bir çalışmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden kurum yöneticisi, kendileriyle uğraşılmasındansa daha büyük sorunları olan okullardaki öğretmenlerin sorunlarıyla uğraşılmasını “nasihat etti”.