Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentteki 3 bin okula 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla “Aşkın ve zenginliğin sembolü olan Antoryum Çiçeği” gönderdi.

Şanlıurfa’da 2 bin 949 okulda görev yapan 26 bin 667 öğretmen bugün Vali Salih Ayhan’ın her okula gönderdiği çiçekle sürpriz yaşadı.
Vali Salih Ayhan’ın, çiçek sepetinden sipariş verdiği Antoryum Çiçeği bugün sabah saatlerinden itibaren Okullara teslim edilmeye başlandı.

Okul idaresi tarafından teslim alınan Antoryum Çiçeği, öğretmenler odasındaki masanın üzerine konuldu. Öğretmenler, validen erken Öğretmenler Günü Kutlaması ile ilgili aldıkları çiçeği yakından inceledi. Kimi öğretmenler çiçeğin “Ne çiçeği” olduğunu öğrenmek için akıllı telefonlarına sarıldı. Google’den araştırdı. Öğretmenler, çiçeğin adının “Aşkın ve zenginliğin sembolü olan Antoryum Çiçeği” olduğu öğrendi.

VALİ SALİH AYHAN’DAN ÖĞRETMENLEREGÖNDERDİĞİ İŞTE ÇİÇEKLİ O MESAJ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan öğretmenler için okullara gönderdiği saksıdaki Antoryum Çiçeği’ne şu mesajı yazdı; "İstiklal ve istikbalimizin kıymetli öğretmenlerimiz; Geleceğimizin, bugünün ve yarının nesillerine emin bir şekilde emanet edilmesi için siz çok değerli öğretmenlerimiz sayesindedir. Eğitim yolunda her biri birer meşale olan fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."