Sancar, bu parayı vermediğini, kendisinin tacizci, tecavüzcü, eşcinsel olmadığını, şantajcılarla pazarlık yapmadığını ve gidip şikayette bulunduğunu söyledi.  Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye hakkındaki iddialarla ilgili konuşan Denizli Milletvekili Teoman Sancar, soruşturmanın bitmesinin ardından her şeyi anlatacağını söyledi. Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, Teoman Sancar ile görüşmesini şu şekilde aktardı: 

"Teoman Sancar, konuşmamız boyunca ısrarla kendisine şantaj yapan çetenin ağır bir saldırısına maruz kaldığını anlattı.

'Bir insana bir mermiyle vurulur. Bana üçüyle saldırdılar. Ataşehir-Bodrum-Kuşadası ihale yolsuzluğu, ardından bir tecavüz vakası, ardından eşcinsellik. İki buçuk yıldır milletvekili olarak madem böyle bir ilişkilerim vardı da üçünü bir günde mi buldunuz?' diye sordu.

'Soruşturma bitsin konuşacağım'
En çok kaset şantajına maruz kaldığı eşcinsellik iddiaları yaralamış. 'Sadece eşcinsellikle ilgili değil, ondan sonra yapılan kumpas çok büyük ve çok pis bir kumpas var. Ne taciz ne tecavüz ne eşcinsellik ne de affedersiniz ihale yolsuzluğu. Ben Teoman Sancar olarak bunların hiçbirisinin içinde olmadığımı kamuoyuna anlatacağım. Ama soruşturmanın bitmesini lazım. Çünkü iş yargıda' dedi.

Selvi'nin yazısının tamamına: https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/abdulkadir-selvi/santaj-kasetiyle-benden-1-milyon-dolar-istediler-41753447 adresinden erişilebilir.