İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, basın topkantısı düzenledi. Mısırlıoğlu, Sinanpaşa^daki eğitim rezaletini gündeme taşıdı.

Mısırlıoğlu, açıklamasında " O malum sendikanın Sinanpaşa temsilcisi, ilçe halkı tarafından ‘Zübük’ lakabıyla bilinen Edebiyat öğretmeni, ilçe Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınması için çalıştı, çabaladı, bütün mesaisini buna harcadı" diyerek Sinanpaşa'daki rezaletleri gündeme taşıdı.

Mısırlıoğlu, şunları söyledi:

"Zihniyeti kokuşmuş insanlardan bıktık, usandık artık. Kendi çıkarlarını gözeterek bulunduğu konumu istismar edenlerden yıldık. Biliyorsunuz bir süredir Afyonkarahisar Milli Eğitim camiasında sular durulmuyor. Umuyoruz ki yeni il müdürü ile yepyeni bir başlangıç yaparız ve çocuklarımızın çok büyük başarılarına şahit oluruz. Malum yandaş sendikanın siyasi kaygılar güderek ve çoğu zaman da siyasi desteklerinden aldığı gücü kullanarak uygunsuz davranışlar sergilediğini hepimiz biliyoruz.

O malum sendikanın Sinanpaşa temsilcisi, ilçe halkı tarafından ‘Zübük’ lakabıyla bilinen Edebiyat öğretmeni, ilçe Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınması için çalıştı, çabaladı, bütün mesaisini buna harcadı. 25 yıldır Sinanpaşa’ya kara bulut gibi çöken bu zatı muhterem, hiç öğretmenlik yapmamış. İlçeye eğitim konusunda hiçbir katkısı olmamış. Kendi camiası dışında siyaset ve bürokraside çay kaşığı gibi yıllardır ortalığı karıştıran bir kişiden bahsediyoruz.

Kişisel dürtüleri ile hareket eden bu kişinin kafaya taktığı kişilere aba altından sopa gösterdiği söyleniyor. Kendi işi dışında yıllardır çok çeşitli işlerle uğraşıp kimilerinin ayağını kaydırmaya çalışan bu hasta ruhlu insan yüzünden 2010 – 2015 yılları arasında görev yaptığı okulda gençlerimizin intihar ettiği söyleniyor. Evet bu yıllar arasında çalıştığı okulda 5 kez intihar olayı gerçekleşmiş. 2014 yılından itibaren de bu kişi Belediye Başkanı Yardımcısı gibi alenen belediye işleriyle uğraşıyormuş. İlçe halkı bu durumdan bıkmış artık. Sendikacı mı, öğretmen mi, okul müdürü mü, belediye başkanı mı, danışman mı ne olduğu belli olmayan bu kişi, ilçe esnaflarını da canından bezdirmiş. Ve her şeye rağmen bu şahıs, birlikte iş yaptığı siyasiler, dini oluşumlar sayesinde bırakın ceza almayı, terfi ettirilmiş. Liyakatsizlikte çığır açtınız başka ne denir bilmiyorum. Devletin tüm kademelerini bu zihniyetteki adamlarla doldurdunuz. Bu olağan dışı gelişmeler pek çok kez yerel ve ulusal basına da konu oldu ancak arkasında nasıl bir oluşum var ise bu kişi ceza alacağı yerde hep ödüllendirilmiş. Bu şahıs geçen aylarda da “Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na Hakaret Etti, Şube Müdürlüğüne Yükseldi” haberleriyle gündem olmuştu. Güzel ülkemizde gençlerde heves, çalışanda huzur, eğitimde kalite, ekonomide istikrar bırakmadınız. Yettiniz artık beyler, milleti usandırdınız. Terör örgütlerini de, ne olduğu, kime hizmet ettiği bilinmeyen lobileri de bu ülkeye siz musallat ettiniz.


Hak etmeden makam sahibi olanları bu milletin başına bela ettiniz. Ama az kaldı. İYİ Parti emin adımlarla, çığ gibi büyüyerek geliyor. Vatan millet sevgisiyle tek yürek olarak geliyor. Tüm bunların hesabını sormak için, tek adam rejimini demokrasi ışığında yıkmak için geliyor. Millet iradesi geri geliyor az kaldı…"