AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret teklifine ilişkin olarak 'Kapım herkese açık ama bay Kemal'den izin alabilecek mi? Bay Kemal'dan izin alırsa seve seve karşılarım.' dedi.

'ERDOĞAN'DAN GÖRÜŞME TALEP EDECEĞİM' DEMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye adayı Ekrem İmamoğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Kadir Topbaş'tan görüşme talep edeceğini söylemişti.

BEDRETTİN DALAN'I DA ZİYARET ETMİŞTİ

İstanbul'un eski belediye başkanlarına ziyaret turu başlatan CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu; önceki gün gerçekleştirdiği Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen ziyaretlerinin ardından bugün de Kadir Topbaş'la bir araya geldi.

TOPBAŞ'I ZİYARET ETTİ

Kadir Topbaş'ın Taksim'deki ofisinde gerçekleşen ziyarette İmamoğlu ile Topbaş bir süre baş başa görüştü. Ziyarette, İmamoğlu Topbaş'a; Mustafa Kemal Atatürk'ün Sivas'ta geçirdiği 108 günü anlatan ve belgesel niteliği taşıyan, 'Sivas-Milli Mücadele'nin 108 Günü' adlı eseri armağan etti.