Dün Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yayın yapacağını açıklayan Jahrein, bu gelişmenin ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada itibar suikastına uğradığını açıkladı.

Alayı fake troll ordusunun itibar suikastine uğruyorum. Editlenmiş, kesilip biçilmiş bir video üzerinden. İnternet çocukları ve gençlik sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor. O videonun tam hali çok şükür internette mevcut. Merak eden herkes bu videoya ulaşabilir. Alta bırakayım:

— Jahrein ⚙️ (@jahreindota) May 12, 2021
Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte canlı yayın yapacak olan ve gelecekteki seçimde milletvekili adayı olacağını açıklayan Jahrein, bu açıklamanın ardından itibar suikastine uğradığını açıkladı.

Fake troll ordusu tarafından bir saldırıya uğradığını belirten Jahrein, konu hakkında da bir açıklama yaptı.

Jahrein, videonun kesilip biçildiğini açıkladı

Kendi videosunun kesilip biçildiğini açıklayan Jahrein, olaylar hakkında bir açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından Jahrein'e destek verenler Twitter'da TT çalışması yaptı.

Jahrein tarafından itibar suikastı olarak belirtilen paylaşım

Kemal Kılıçdaroğlu bu Filistin ve Mescid-i Aksa düşmanı ile canlı yayına mı çıkacakmış? Doğru mu?#Katilİsrail #FreePalestine pic.twitter.com/mxOIHqDFje

— medya adamı