MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen "Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı"na katılıyor.
İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:
 
Anların nefesi PKK'nın ensesindir. HDP, PKK'nın ikmal organıdır. HDP eşittir PKK'dır. HDP terörist sevk zincirin ilk halkasıdır. HDP'nin ön kapısından giren arkadan terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır. HDP terörizmin siyasi organizasyonudur. Kimse aklımızla alay etmesin. HDP ile ortaklık PKK ile ortaklıktır.  
 
TÜRK MİLLETİNİN SABRINI ZORLAMASINLAR
 
HDP'nin kapatılması anaların kapatılmasına su serpecektir. Bunlar çocuk kaçakçısıdır, uyuşturucu kaçakçısıdır. HDP-PKK varsa milli geleceğimiz ekonomimiz güvenceden mahrumdur. Geldiğimiz noktada teröristlerin ne yatacak yeri ne de kaçacak bir yeri kalmamıştır. Adaletin önüne hesap vereceklerdir. Buna yanaşmayacaklarsa kahramanlarımızın helal kurşunları bunları devirecektir. Türk milletinin sabrını zorlamasınlar. 
 
UTANÇ VERİCİ, REZALET
 
Biden yönetimi bize göre bir karar vermelidir. ABD terör örgütleri ile mi yoksa Türkiye ile mi müttefiktir? ABD yönetimi dost mu düşman mıdır? Teröristlere silah vermek utanç verici bir suçtur, rezalettir. Toprağa bir girsek mi dünyaya bin geliriz. Yine de teslim olmayız, pes etmeyiz. Bu davaya bağlıyız. Bu davayı bayrak gibi taşıyacağız. Tehdit yoğundur, hava kurşun gibi ağırdır. Türkiye'yi etkisizleştirme çabasındalar ama başaramayacaklar. Millet bir olur aşılmaz güç olur zalimlerle mücadele eder.
 
ANNELERİNİZE KOŞUN! GELİN DÜŞMANDAN KURTULUN
 
Bugüne kadar Diyarbakır annelerini ziyaret etmedim. Herhangi bir heyet de göndermedim. Annelerin meşru eylemlerini yakından takip ettim. Yaptıklarını doğru buldum. Annelerin sesi her yerde çınlamaktadır. Şu anda dağda veya bir başka yerde terörün elinde bulunanlara diyorum ki oradan bir an önce kurtulun. Annelerinize koşun. Anneleriniz sizleri bekliyor. Gelin düşmandan yakanızı kurtarın.