14 Kasım 2022 itibariyle görev süresi dolan bazı illerin sağlık müdürü akibetleri belli oldu

Buna göre Adana, Afyon, Karabük, Zonguldak , Konya , Tekirdağ göreve devam edecek.

Bingöl, göreve devam etmeyecek

Osmaniye ve Gaziantep'in durumu şuan belli değil. 

Büyükşehir'in İl Sağlık Müdürünün Sözleşmesi Yenilenmedi

Yaklaşık 2 yıl önce göreve gelen Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki'nin görev süresinin sona ermesinin ardından, sözleşmesi uzatılmadı. Tiryaki, daha önce kadrosunun olduğu Hatay'a doktor olarak atandı.

Sözleşmesi Yenilenmeyen Sağlık Müdürü Veda Mesajı yayınladı
12.01.2018 tarihinden bu yana Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Uzm. Dr. Mehmet Emin GÜNDOĞDU'nun sözleşmesi yenilenmedi. Uzm. Dr. Mehmet Emin GÜNDOĞDU kurumun WEB sayfasından veda mesajı yayımladı

Sağlık Müdürü sözleşmeyi imzaladı: İzine ayrıldı

Zonguldak İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan ve sözleşme süresi sona eren İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Ankara’ya çağrılarak görev süresi uzatıldı. Güner, burada Sağlık Bakanlığı ile sözleşme yeniledi. 2017 yılından bu yana İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Güner, yeni sözleşme ile bu görevine devam edecek.

Sözleşmenin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Endonezya’da bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın onaylamasının ardından yürürlüğe gireceği öğrenildi. Güner’in sözleşme yenilemesinin ardından yıllık izine ayrıldığı belirtilirken yerine ise Sağlık Hizmetleri Başkanı Bilal Cin’in vekalet edeceği öğrenildi.

Metropol Kentin Sağlık Müdürünün Görev Süresi Uzatıldı

Bugün görev süresi dolan Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil NACAR'ın  görev süresi uzatıldı. Diğer 4-5 ile dair bilgiler gelecek.
sağlıkpersoneli.com