Hastane hastanelikten çıkmış bunların işi hala y****k hastaneden çok bildiğin büyük bir sağlık ocağı gibi. Çankırı Devlet Hastanesini küçük düşürüyorlar kimsenin gıkı çıkmıyor.

Sağlık il Müdürünün Facebook paylaşımı çok manidar. Sanki bir Kurumun il Müdürü Değil; AK Parti Sağlık İl müdürlüğü temsilcisi, sözcüsü gibi..

Sayın Müdür sırasıyla methiyeler saydığın parti temsilcileri ile birlikte rezalet derecesine varan sağlık teşkilatınızın ve Büyük sağlık ocağı durumuna düşen Devlet Hastanemizin bir an önce 86.400 nüfuslu bir Şehrin devlet Hastanesi konumuna getirmenizi memleketimiz adına sizlerden bekliyor, teşekkürlerinizin karşılığı hizmet olarak dönmesini canı gönülden temenni ediyorum. Unutmayınız ki Bu memleket sizden Siyaset değil, Sağlık alanında hizmet bekliyor.

Sayın Çankırılı hemşerilerimiz !!

Sağlık müdürümüzün yapmış olduğu paylaşımda sağlık müdürlüğü değil, Çankırı’ya hizmet edem bir kurumun idarecileri değil, y******k, y*******k, t******lık yapılır gibi bir durum ve paylaşım gördük.

Siyasilerimiz paylaşım yapmamış. Vay be Müdürümüz yapmış. Sekreterliğe başlamış. Bu paylaşımdan müdürümüz kongre adayı mı acaba?

Sayın müdürümün kullandığı slogan 'Her şey Çankırı için.' Sloganı tutmadı. Dün meydana gelen vahim olayı sağlık müdürü değil, siyasilerimiz çözdü. Sevk olacak hastaya hastane bul. Doktor bul. Denmekte müdürüm. Asli görevinize davet ediyorum. Milletimizin de bilgisine sunuyorum.

Ha noksan olanları da söylemeden edemeyeceğim. Keşke bunu yapan sadece Sağlık Müdürü, Baştabip olsa. Ya diğerlerini ne yapacağız? Saygılarımla.
haberci18