Başkan Koçoğlu Türk Eğitim Sen 5 No’lu Şube Başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek ‘'son dönemde Türk Eğitim Sen’e destek veren 496 yeni üyelerimizle 2023 yetki yılı olacaktır. Genel merkezimizin 2023 yetki yürüyüşüne İstanbul’dan üye olarak tam destek veren kıymetli üyelerimize, yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayıp şeref veren sn. Genel Başkanımıza ve İl Başkanımıza teşekkür ederim. '' dedi.

 MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür yaptığı konuşmasında Şu ifadelere yer verdi:

Türk Eğitim Sen'in sendikacılığın mihenk taşıdır, 2023 yılında yetkiye adım adım yaklaşan Türk Eğitim Sen ailesini tebrik ediyorum'' dedi. 

 Türk Eğitim Sen Genel Başkanı  Talip Geylan yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

Türk Kamu Sen Türkiye’nin en büyük sendikasıdır. Türk Eğitim Sen de onun güçlü bir koludur. Yeniden temsil yetkili sorumlusu sendikası olmak için hep birlikte çalışacağız ve ailemizi büyüteceğiz. Bu organizasyonu yapan Türk Eğitim Sen 5 Nolu Şube Başkanı Halil Koçoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. dedi. 
Otuz yılını dolduran emekli öğretmenlere 30.yıl anısına plaket takdim edildi. Şehit babasının gecede konuşması salonda duygulu anlar yaşattı. 496 yeni üye öğretmenlere Genel Başkan Geylan  tarafından ay yıldızlı rozet takıldı.