Şanlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 Buna inancımız net herkes görecek o gün işte kanun ve kuralları örümcek ağı gibi kullanmaya tevessül eden bu yapılar gerçeğin daima hakkını isteyeceğini hesaba katmadıklarını acı bir şekilde tecrübe edecektir.

Değerli Eğitim Çalışanı arkadaşım;

İnancını hayallerini istismar ederek adeta uçurumun kıyısında hissettiren ne İŞ olduğu er yada geç ortaya çıkacak olan slogan sen, yalancı sen, istismarcı seni, ihtiyaç duyduğunda yanında bulamayacaksın. Çünkü sen sadece sayısın onlar için. Kişisel varlığının onların nazarında kıymeti harbiyesi yok.Sadece yüzbin hedefinin ruhsuz sayısı ve aparatısın. Bu hayatta matematikten daha büyük bir gerçek var.

Genetiği, mahalle baskısı ve enaniyetin dehlizlerinde bozulmuş bu hastalıklı yapı bugünün hastalıklı yapısının gelecekteki izdüşümü olma hayalinin müptelalısı.

Değerli Eğitim Çalışanı arkadaşım;

Zalimlikle insanlık arasına sıkıştığında zalime durda kendine bir bak diyecek birini aradığında gene yanında olacağız .

Keyifsizlik umutsuzluğu doğurur biliyoruz. Umutsuzluksa insanı bir noktadan sonra mücadele etmekten vazgeçirir. Biz asla vazgeçemeyeceğiz.

Sen üzülme, mahsun olma, mahçubiyetle, acabanın umutsuzluğu ile yalnızlık korkusu yaşama biz dün olduğu gibi yanındayız.

TELEFONUN UCUNDA!!!

İSTERSEN DE OKULUNDA!!!

KARŞIMIZDAKİNİN KİM OLDUĞUNA BAKMADAN!!!