EBS Ankara 2 Nolu Şube Başkanı olan ve aynı zamanda okul müdürlüğü yapan Levent KÖSE hakkındaki usulsüzlük ve mobbing iddiaları nedeniyle Mİlli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

Okul müdürü ve EBS başkanı Levent KÖSE'nin okulunda çalışanlara mobbing yaptığı ve Okulda yolsuzluk yaptığı iddiaları nedeniyle soruşturma başlatıldıuğı ve bunun için de geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'a da Twitter hesabından " Beceremiyorsunuz Artık Bırakın" diye paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. 

Kamu7 adlı internet sitesinde yer alan habere göre ;

Hakkında soruşturma açılan  Levent Köse bir süre önce  Haziran ayına kadar ücretsiz izne ayrılmıştı. Hakkında açılan soruşturma nedeniyle iznini iptal ettirerek , Okul müdürlüğüne tekrar başladı.

Okul Müdürü hakkında Şok iddialar

Okul hizmetlisi bir bayan çalışan tarafından şikayet edilen Eğitim Bir Sen Şube başkanı vahim ve şok iddialar nedeniyle hakkında İl Milli Eğitim Maarif müfettişleri tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldığı belirtilmektedir.

Okul müdürü Hakkındaki bazı iddialar

Çalışan personele mobbing uygulamak

Okulda izinsiz ücretli kurslar açmak

Okul aile birliği parasını usülsüz harcamak

ücretsiz izne ayrıldığı halde okuldaki müdürlük makamını kullanmaya devam etmek

Hizmetli çalışana şahsına yönelik özel hizmet ettirmek

Okul aile birliği başkanına okulda izin almaksızın öğrencilere yönelik yemek yaptırmak ve satmak gibi  iddialar nedeniyle inceleme ve soruşturma yürütüldüğü belirtilmektedir.

Okul müdürünün hakkında bu konular dışında da ithamlar ve iddiaların öne sürüldüğü ve bu konuların incelemesinin devam ettiği belirtiliyor.

Kaynak: Kamu7